< Keer terug naar overzicht

Leven dichtbij alles

Ecologisch dichtbij alles

Zoals u weet is onze filosofie “Leven Dichtbij alles”. Dat wil zeggen dat onze projecten zo dicht mogelijk liggen bij alle denkbare faciliteiten. Via het nieuwe platform Mobiscore namen we eens de proef op de som.

 

Mobiscore is onlangs door de Vlaamse overheid opgestart om te meten hoe ecologisch u woont. Hiermee komt u te weten hoe dicht u leeft bij voorzieningen als winkels, onderwijs en openbaar vervoer. Aan de hand van die afstanden wordt bepaald hoe milieubelastend u leeft.

 

Lees hier alvast verder:

Stapelplein

 

Het Stapelplein in Gent scoort de beste Mobiscore met maar liefst 9,5/10. Niet te verwonderen als u bedenkt dat Dok Noord aan de overkant ligt vol sport en ontspanning. Werk vindt u genoeg in de nabijgelegen haven van Gent en in de verschillende start-ups in de naburige co-working spaces. U komt overal met de bus, de trein en zelfs met de tram die later zal doorgetrokken worden tot het Stapelplein zelf.

 

Ten slotte is er een rijk aanbod aan onderwijs: Gent heeft voldoende scholen voor elke leeftijd, elk niveau en elk talent!

 

Interesse om op het Stapelplein te komen wonen? Contacteer ons voor meer informatie.

"Door de nabijheid van sport & ontspanning, werk, openbaar vervoer en onderwijs krijgt het Stapelplein maar liefst 9,5/10"
Stapelplein Gent Nieuwbouwproject Toren Palazzo

Park Bourgoyen

 

Park Bourgoyen in Gent haalt ook een mooie Mobiscore van 9,3/10. Ontspanning heeft u op wandelafstand in het nabijgelegen natuurgebied De Bourgoyen, het voetbalveld en uiteraard het mooie Rooigemzwembad. Met de bussen en treinen komt u vlot overal en met de auto bent u direct op de ring van Gent.

 

Volgens een ander overheidsinitiatief genaamd curieuzeneuzen kent dit project ook nog eens een uitstekende luchtkwaliteit. Het initiatief geeft het project zelfs de allerhoogste score met “zeer goed”.

 

Alle voorzieningen, gezond en milieubewust wonen. Het is een droomcombinatie!

 

Heeft u zin gekregen om in Park Bourgoyen te komen wonen? Contacteer ons voor meer informatie.

"Park Bourgoyen heeft alle voorzieningen en biedt gezond en milieubewust wonen. Deze score bevestigt de droomcombinatie!"
Park Bourgoyen Gent Mobiscore

Vaartdijk

 

Vaartdijk in Brugge haalt ten slotte met 9,1/10 ook een sterke Mobiscore. Er zijn voldoende winkels op fiets- en wandelafstand, het ziekenhuis en andere zorgfaciliteiten zijn ook vlakbij. Ontspanning vindt u voldoende in het Lappersfortbos en de vele zaken die Brugge te bieden heeft. Ten slotte ligt het project vlak bij het station, waardoor u vlot overal geraakt.

 

Interesse gekregen in Vaartdijk? Contacteer ons voor meer informatie.

Leven dichtbij alles

 

Ook andere projecten halen mooie Mobiscores. ’t Zuid in Harelbeke 8,9/10, Dender Express in Denderleeuw 7,2/10, Bergendries in Lokeren 8/10, Park Donati in Waregem 8,5/10 en Plaza Express in Sint-Niklaas 9,4/10.

 

Met een gemiddelde Mobiscore van 8,7/10 kunnen we niet enkel zeggen dat al onze projecten dichtbij alles liggen, maar dat we ook bijdragen aan een minimale impact op het milieu.

 

Heeft u interesse gekregen in onze projecten? Contacteer ons en wij bekijken met u de mogelijkheden.

 

Vorig bericht

De voordelen van nieuwbouw tegenover bestaande woningen

Lees meer →
Volgend bericht

Het is nu tijd voor de aankoop van uw woning, wij duiden waarom!

Lees meer →