← Terug naar overzicht

Park Donati

Waregem

Prachtig wonen in het groen, centrum Waregem!

Wees welkom in onze moderne en lichtrijke appartementen, in het centrum van Waregem. Park Donati is stijlvol afgewerkt, ligt mooi in het groen en op wandelafstand van de markt en alle faciliteiten die de stad te bieden heeft! Kortrijk (10 minuten), maar ook Gent (15 minuten) en de kust (30 minuten) zijn vlot bereikbaar.

 

Daarnaast zijn de woningen volledig en volgens de normen aangepast aan de noden van wie ouder wordt en de zorgen die daarmee gepaard gaan.

 

Een assistentiewoning met één slaapkamer is reeds te koop vanaf 229.500 euro.

Assistentiewoningen Waregem

Licht en ruimte

Het volledige appartementencomplex is gebouwd volgens de meest strikte en moderne normen waaraan erkende assistentiewoningen vandaag moeten voldoen.

Park Donati is al van bij ontwerpfase zo getekend om een stijlvolle leefomgeving te zijn waar je zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen. De appartementen zijn drempelvrij en krijgen een doordachte indeling zodat ze ook aangepast zijn voor wie (tijdelijk) minder mobiel is. De afwerking van de appartementen is hoogwaardig en uitgevoerd met duurzame materialen.

Er zijn 27 assistentiewoningen te koop, elk appartement is gemiddeld 68 vierkante meter en voorzien van een ruim terras. Ook zijn er meerdere gemeenschappelijke leefruimten en is er een gemeenschappelijke binnentuin rondom het gebouw, die zorgt voor extra groen en ook een extra stimulans is om sociale contacten te leggen.

Image Shape

In alle rust genieten van het groen rondom, dat is waar het leven in Park Donati om gaat!

Wonen zonder zorgen

Om een complete zorgdienstverlening te kunnen aanbieden aan de bewoners die dit wensen of nodig hebben, werkt Park Donati voor de assistentiewoningen samen met een professionele zorgpartner. Deze stelt via de zorgmakelaar een woonassistent ter beschikking. De woon-assistent is het eerste aanspreekpunt en de vertrouwenspersoon voor de bewoners.

Extra dienstverleningen

Naast de basisdienstverlening en de crisiszorg kan de woonassistent ook overbruggingszorg en andere bijkomende dienstverleningen regelen. Denk bijvoorbeeld aan poets- en strijkdiensten, de levering van warme maaltijden aan huis, enz. Daarnaast zal de zorgmakelaar ook sociaal isolement voorkomen door het organiseren van allerhande sociale activiteiten in de ontmoetingsruimte of door samen te werken met lokale verenigingen.

Image Shape

Investeren in Park Donati

Het is al lang geen geheim meer dat onze bevolking aan het vergrijzen is. Volgens de Vlaamse overheid bestaat de totale bevolking in 2030 voor 1/4de uit 65-plussers. Een groot deel hiervan heeft nood aan aangepaste woningen. Een assistentiewoning biedt hierop een antwoord met heel wat voordelen zoals veiligheideen goede zorggezellige ontmoetingsplaatsen en weinig onderhoud. Al die elementen zorgen voor een constante instroom aan huurders in nieuw gebouwde assistentiewoningen.

Een assistentiewoning met één slaapkamer is reeds te koop vanaf 229.500 euro. Een correcte startprijs die zorgt dat een investering vooral toegankelijk en juist geprijsd van start gaat, zorgt voor een slimme investering.

Bovendien wordt uw investering zorgeloos en zonder extra kosten door de Assist verhuurd aan een marktconforme huurprijs.  Ook de prachtige ligging van het project is een bijzondere troef op de huurmarkt en zorgt voor een vlotte verhuur. Het verklaart waarom UrbanLink nu al over potentiële verhuurders beschikt.

We hebben voor u het jaarlijks huurrendement berekend aan de hand van de juiste cijfers en komen alvast op een realistisch nettorendement van 3 procent op eigen middelen. Vergeet immers niet dat erkende assistentiewoningen genieten van een verlaagd BTW tarief en vrijstelling van onroerende voorheffing.

Contacteer ons voor onze volledige berekening en ontdek waarom Park Donati niet mag ontbreken in uw beleggingsportefeuille.

Image Shape

Ligging

Waregem is een stad in het zuidoosten van de Belgische provincie West-Vlaanderen. De stad telt 38.104 inwoners en is daarmee de op vier na grootste stad van de kustprovincie. Waregem ligt tegen de grens met de provincie Oost-Vlaanderen.  De Leievallei vormt de noordwestelijke grens van de gemeente. De stad maakt deel uit van een sterk verstedelijkte en geïndustrialiseerde as die loopt langs de Leie van Menen over Kortrijk naar Waregem.

01 Markt

Elke zaterdagvoormiddag vindt de openbare markt plaats op de Waregemse Markt. Dit van 7.30u. tot 13.00u.

Iedere week bieden meer dan 50 marktkramers er hun waar aan.

02 Hippodrome

De hippodroom van Waregem is een van de weinige hippodrooms in België die nog in gebruik is. In de lente en de zomer vinden er tal van paardenwedstrijden plaats, voornamelijk drafrennen. De belangrijkste wedstrijd is tevens een van de belangrijkste evenementen uit de ganse regio, namelijk Waregem Koerse. Dit evenement vindt jaarlijks plaats op de dinsdag na de laatste zondag van augustus. Tijdens Waregem Koerse worden hindernisrennen en drafrennen georganiseerd met als hoogtepunt “De Grote Steeple Chase van Vlaanderen”. Op deze dag zakken er meer dan 40.000 mensen af naar de Waregemse hippodroom. In 2013 werd Waregem Koerse opgenomen in de Inventaris Vlaanderen voor Immaterieel (cultureel) erfgoed.

03 Regenboogstadion

Het Regenboogstadion is een voetbalstadion in Waregem. Het stadion is eigendom van Stad Waregem, maar de voetbalploeg SV Zulte Waregemgebruikt het stadion in erfpacht. De capaciteit bedraagt, na de huidige fase van de verbouwingswerken, ongeveer 12.300 plaatsen. Het terrein wordt ook wel “aan de Gaverbeek” genoemd, omwille van de ligging vlak bij de Gaverbeek. Stadsgenoot Racing Waregem speelt soms bij een risicomatch in het Regenboogstadion.

04 Station

Station Waregem is een spoorwegstation langs spoorlijn 75 (GentMoeskroen) in de stad Waregem.

05 Het Pand

Het Pand is gelegen midden het bruisende centrum van Waregem. Eenmaal binnen in de verkeersvrije straten van het winkelcentrum vind je er meer dan 40 speciaalzaken, een grootwarenhuis en zelfs een bioscoop.

De horeca-zaken – bij mooi weer met ruime terrassen – zorgen er mee voor dat het er heerlijk kuieren en winkelen is.

In Het Pand zitten niet alleen winkels en horecazaken, tevens is het ook het epicentrum van nogal wat stedelijke en openbare diensten. Zoals bijvoorbeeld het stadhuis, bpost, het Cultureel Centrum De Schakel, de politiediensten,…

06 Park Baron Casier

Het openbaar stadspark ligt naast de Markt en is de groene long in het hartje van Waregem.

07 Golf Waregem

Waregem Golf Club maakt deel uit van Waregem Sport Center en biedt een aangename 18 holes baan in de lieflijke omgeving van de Leiestreek, vlakbij de Vlaamse Ardennen.
Het prachtige parcours is geschikt voor spelers van elk niveau. De eerste negen holes liggen op de Karmelberg, waar het terrein nog heuvelachtig is met brede fairways en wijde vergezichten. De 2e negen liggen op een vlak terrein, maar dwingen je ertoe om – omwille van de vele waterpartijen – technischer en doordacht te spelen. De apotheose is zonder twijfel hole 16, een PAR 3 met de green op een schiereiland!

08 Karmelbos

Het Karmelbos, gelegen aan de Karmeldreef in Waregem, is zo’n vier hectare groot. Het bestaande bos was tot nu toe niet toegankelijk, maar het Waregemse Lourdesziekenhuis, eigenaar van de groenzone, stelt een deel gratis ter beschikking van het stadsbestuur voor een periode van 27 jaar. Het Karmelbos is een prachtig stuk natuur met monumenten van bomen.

09 Flanders Field American Cemetery and Memorial

Flanders Field American Cemetery is de enige Amerikaanse begraafplaats van de Eerste Wereldoorlog in België. Op wens van de nabestaanden werden de soldaten in het buitenland begraven of gerepatrieerd naar een militaire of gemeentelijke begraafplaats dichter bij huis. 368 soldaten vonden in Waregem hun laatste rustplaats en nog eens 43 staan vermeld op de Muur van de Vermisten.

Park Donati

Top ligging in hartje Waregem!
Subliem gelegen in de buurt van het station en in onmiddellijke nabijheid van winkels en horeca heeft Park Donati alle troeven in handen om een veeleisend publiek te bekoren.
Het project bevindt zich tevens op wandelafstand van de bibliotheek, talrijke sportfaciliteiten en de stadionvijvers,...

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.