Investeren in vastgoed

Bij UrbanLink staat locatie centraal. Een leven centraal in elke stad of gemeente dichtbij horecazaken, supermarkten, kleine handelaren, apothekers, sportfaciliteiten en natuur. UrbanLink biedt mensen dàt leven dichtbij alles. We vinken verschillende criteria af vooraleer we nieuwe projecten realiseren… Realisaties voor iedereen wie houdt van de stad en een vlotte toegankelijkheid op prijs stelt. We kiezen bewust voor betaalbare en doordacht ingerichte woonprojecten.

 

En waarom?

 

Zodat iedereen die houdt van zijn stad of gemeente zich werkelijk thuis voelt. Maar ook als investeerder is de ligging van uw investering het becijferen waard. We krijgen vaak de vraag of investeren in vastgoed een interessante belegging blijft. Wij zijn ervan overtuigd dat het kopen van een huis of appartement, een vastgoedinvestering of belegging in vastgoed, vandaag de dag nog steeds een slimme en vooral een veilige keuze blijft.

Begeleiding van A tot Z

 

Elk nieuwbouwproject houden we bewust in eigen beheer – van ontwikkeling, verkoop, coördinatie tot klantenopvolging. De kennis en ervaring zal ervoor zorgen dat we samen tot een goede vastgoedbelegging komen die naadloos aansluit bij uw eisen en wensen. We zorgen voor een antwoord op al uw vragen.

Image Shape

Investeren in nieuwbouw zal een trager oplopend rendement bekomen maar heeft daarentegen een minieme kans op eindeloze kosten.

Maak kennis

 

Is investeren of beleggen in vastgoed iets voor u? Heeft u vragen?
Maak gerust een afspraak met onze verkoopadviseurs via t. 09 324 01 23 of mail ons naar info@urbanlink.be.

Opportuniteiten in vastgoed

Heeft u interesse om vastgoedinvesteerder te worden? Wij hebben enkele nieuwbouwprojecten die de moeite waard zijn om te ontdekken.

Weverij

Kalken

Urbain

Lokeren

Drie vragen van toekomstige vastgoedinvesteerders

Is vastgoed een veilige investering?

Wanneer u een mooie som gespaard hebt, rijst de vraag wat u ermee zult doen. Niets doen kan, maar weet dan wel dat uw geld gevoelig is aan inflatie en na een langere periode vaak minder waard zal zijn dan mocht u het geïnvesteerd hebben. Op zoek gaan naar een veilige, gemakkelijke en rendabele investering loont, en dat is vastgoed in elk geval. Wilt u om de een of andere reden stoppen met verhuren, dan kunt u eenvoudig uw woning verkopen. Uw huis zal bijna altijd meer waard zijn dan op het moment dat u het kocht. Zie ook het voorbeeld hieronder.

Hoe geld investeren in vastgoed?

Wij raden aan om een nieuwbouwappartement of -woning te kopen en dat vastgoed verder te verhuren. Met de huur die u maandelijks ontvangt, lost u gedeeltelijk of volledig uw lening af. De huurder betaalt dus eigenlijk (voor een stuk) uw eigendom af. Bovendien bent u bij een investering in nieuwbouw beter op de hoogte van de staat van het gebouw. Onverwachte renovatiekosten duiken de eerste tien jaar zelden op. Na die periode is het tijd voor de eerste verfraaiingswerken. Dat is dan ook het beste moment om het appartement of huis te verkopen en uit te kijken naar een nieuwe investering in vastgoed.

Wanneer een huis kopen als belegging?

Vandaag is het een ideaal moment om te investeren in vastgoed omdat u momenteel op de hypothecaire leningen historisch lage interesten betaalt. Door een deel van uw spaargeld in vastgoed te investeren, creëert u een financiële hefboom: uw geld brengt veel meer op dan wanneer u het op uw spaarboekje laat staan, want u krijgt amper rente. Als u het financiële nieuws een beetje volgt, dan weet u dat het zelfs niet uitgesloten is dat u in de toekomst zult moeten betalen om een rekening te houden.