UrbanLink Blog

Wil je op de hoogte blijven van ons vastgoedaanbod, nieuws en tips? Regelmatig schrijven wij vanaf heden een blogberichtje op onze website om u te informeren. Communicatie vinden wij immers heel belangrijk. Zowel onze huidige als onze toekomstige klanten willen wij adviseren en informatie geven over onze projecten en onze werkzaamheden. Ontdek het hier !

UrbanLink neemt deel aan Wegwijs in Investeren

Onze trouwe partner DeZondag presenteert een uniek initiatief dat investeerders en relevante standhouders samenbrengt in een inspirerende omgeving: Wegwijs in investeren. We zijn verheugd om als projectontwikkelaar aanwezig te mogen zijn.

Lees meer →

Verlaagd BTW-tarief in 2024

In 2021 verlaagde de regering het btw-tarief voor ‘afbraak en heropbouw’ naar 6% als steun voor de bouwsector na de coronacrisis. Deze regel werd verlengd tot eind 2023 vanwege de energiecrisis. Recentelijk heeft de federale regering besloten dit voordeel vanaf 1 januari 2024 af te schaffen voor ontwikkelaars, wat houdt dit precies in?

Lees meer →

De laatste afbraakwerken in de Kloostertuin lopen ten eind

De afbraakwerken in de Kloostertuin zijn opgestart en deze verlopen in meerdere fasen. Momenteel worden er verdere proeven en onderzoeken uitgevoerd.

Lees meer →
bordo afbraak

In Bord’O starten ze binnenkort aan de grondwerken

Op vandaag zijn de sloopwerken van de af te breken gebouwen voltooid.

Lees meer →
Vaartdijk Brugge

Alle appartementen in Vaartdijk zijn opgeleverd

Het is nu tijd voor de aankoop van uw woning, wij duiden waarom!

De nieuwe Vlaams regering is gevormd en het regeerakkoord staat online. Maar zoals u waarschijnlijk al via de pers heeft vernomen, brengt die slecht nieuws voor wie een woning wil aanschaffen: de woonbonus wordt afgeschaft vanaf 1 januari 2020. Lees hierbij onze duiding waarom u zo snel mogelijk nog een woning aanschaft:

 

Lees meer →
Leven dichtbij alles

Ecologisch dichtbij alles

Zoals u weet is onze filosofie “Leven Dichtbij alles”. Dat wil zeggen dat onze projecten zo dicht mogelijk liggen bij alle denkbare faciliteiten. Via het nieuwe platform Mobiscore namen we eens de proef op de som. Lees hier alvast verder:

Lees meer →

De voordelen van nieuwbouw tegenover bestaande woningen

“Kies ik voor nieuwbouw of renoveer ik beter een bestaande woning?” Het is een vaak gestelde vraag wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe woning, zowel als investering of om zelf in te wonen. UrbanLink is alvast overtuigd dat nieuwbouw de betere keuze is. Hieronder leest u alle voordelen:

Lees meer →
Investeren in vastgoed

Waarom vastgoed ook dit jaar een topinvestering blijft

UrbanLink wenst u een fantastisch en succesvol 2020. Volgens de meeste experten wordt het door de lage rentevoeten een ideaal jaar om in vastgoed te investeren.

Lees meer →
Verhuistips UrbanLink

Verhuis met plezier dankzij deze tips

Verhuizen is altijd een leuk en spannend moment! Maar verhuizen kan ook stress met zich meebrengen. Lees hier onze verhuistips.

Lees meer →

Dender Express – Denderleeuw

Bezoek onze modelappartementen op afspraak

U bent steeds welkom op afspraak op de hoek van de Spoorweglaan en het Stationsplein te Denderleeuw.

Lees meer →
Nieuwbouw appartementen 't Zuid Harelbeke

’t Zuid Harelbeke – Bezoek onze modelappartementen

Kom onze modelappartementen bezoeken op de hoek van de Zuidstraat en de Arendstraat te Harelbeke.

Lees meer →
Nieuwbouw appartementen Park Bourgoyen Gent

Park Bourgoyen

Misschien heeft u het al gezien maar … de werken in Park Bourgoyen zijn ondertussen volop aan de gang.

Lees meer →
Stapelplein Gent Nieuwbouwproject Toren Palazzo

Afbraakwerken Stapelplein

Ondertussen zijn de sloopwerken op de Stapelplein site afgerond. De oude, vervallen gebouwen zijn weggehaald en zullen nu plaats maken voor een nieuwe, bruisende buurt.

 

Lees meer →