< Keer terug naar overzicht

UrbanLink neemt deel aan Wegwijs in Investeren

Ben je op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je jouw kapitaal laten groeien, maar ben je onzeker over de verschillende opties? Dan hebben we goed nieuws. Onze trouwe partner DeZondag presenteert een uniek initiatief dat investeerders en relevante standhouders samenbrengt in een inspirerende omgeving: Wegwijs in investeren. We zijn verheugd om als projectontwikkelaar aanwezig te mogen zijn als trotse standhouder.

 

Op woensdag 22 mei vindt het evenement plaats in Qubiz in Gent (Nazareth) en openen de deuren omstreeks 19u. Of je nu een doorgewinterde investeerder bent of net begint te verkennen met een klein bedrag, er is altijd iets nieuws te leren. Tijdens dit gratis event word je geïnformeerd over verschillende investeringsmogelijkheden door Paul D’Hoore, de gerenommeerde financieel expert van VTM Nieuws. Hij zal zijn inzichten delen en aansluitend vragen beantwoorden. Na de informatieve sessies is er de gelegenheid om geselecteerde aanbieders uit de investeringssector. Je kan die avond rechtstreeks in gesprek gaan met onze adviseurs.

 

Wegwijs in investeren is een unieke kans om kennis op te doen, contacten te leggen maar biedt vooral nieuwe perspectieven.

 

Markeer 22 mei in je agenda en schrijf je in via wegwijsininvesteren.be! Samen gaan we op zoek naar de beste opportuniteiten om jouw financiële toekomst vorm te geven. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Gent voor een avond vol inspiratie!

Vorig bericht

Verlaagd BTW-tarief in 2024

Lees meer →
Volgend bericht Stapelplein Gent Nieuwbouwproject Toren Palazzo

Afbraakwerken Stapelplein

Lees meer →