← Terug naar overzicht

Urbain

Lokeren

De stad en de natuur aan je voordeur

 

Tussen het groene Molsbroek en bruisende centrum van Lokeren plant UrbanLink het zaadje voor a new way of living. Urbain is een uniek nieuwbouwproject waar iedere Lokeraar een eigen nest kan vinden en omringd is door het leven in al zijn facetten. Wonen in Urbain, is wonen in en tussen werelden: de site combineert de natuurlijke rust met de energie van de stad en zorgt voor een andere manier van leven, met verbinding en community als hoogste goed. Welkom thuis!

 

De voormalige industriezone maakt plaats voor een veelbelovende plek om te wonen. Na een jarenlange leegstand krijgt de vroegere slachthuissite vandaag een positief toekomstperspectief, waarin vooral balans, de natuur en duurzaamheid centraal staan. Het is waar je thuis kan komen, volledig kan ontspannen en jezelf kan zijn.

 

Urbain bevat 18 woningen en twee meergezinswoningen, bestaande uit zo’n 28 appartementen. Iedere woningunit heeft een eigen ondergrondse parkeerplek, alsook de mogelijkheid om fietsen op te bergen in de daarvoor voorziene stallingen. Welke unit of manier van wonen je ook verkiest, het gevoel van thuiskomen is nooit ver weg.

 

 

 

 

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject?

Neem een kijkje in de brochure en contacteer ons via het contactformulier of bel ons op 09 324 01 23, onze adviseurs staan je graag te woord!

Tussen natuur

Stap de deur uit en baad meteen in sereen groen, want niet alleen woon je vlak bij het beschermde Molsbroek en de Durme, de ruime gemeenschappelijke tuin biedt dezelfde (gezonde) verademing. Wandel urenlang aan de rivier en in het natuurreservaat of laat je kinderen naar hartenlust spelen in de speelzone van de Urbain-site.

En stad

Geniet van de gezellige drukte van de stad, op nog geen vijf minuten verwijderd van huis. Het centrum van Lokeren bereik je snel en zorgeloos dankzij een gemakkelijke verbinding – welk vervoersmiddel je ook verkiest. Je horizon verruimen? Bezoek andere steden als Gent of Antwerpen gemakkelijk via de E17 of met de trein. Dat Urbain ook dichtbij supermarkten en eet- of drinkgelegenheden ligt, maakt het leven hier des te aangenamer.

Image shape

“Wij kozen voor een appartement in Urbain vanwege het natuurlijke karakter en ruime indeling die wij bovendien zelf nog kunnen aanpassen. We hebben wel degelijk de pro’s en contra’s met elkaar afgewogen en zijn tot de conclusie gekomen dat wij ons hier echt thuis zullen voelen.”

- Geert en Michèle, Eksaarde

“Ons gevoel zat direct goed bij Urbain. We wisten dat de plannen waren hertekend en waren daarom benieuwd naar de nieuwe fase. Het gevoel van ruimte en vooral de natuur rondom, heeft bij ons de doorslag gegeven.”

- Patrick en Lieve, Lokeren

Jouw mogelijkheden

 

Woningen

De woningen bestaan telkens uit twee of drie verdiepingen en beschikken over een eigen tuin en terras. De verschillende woningen hebben oppervlaktes tot 146 m² en bestaan uit drie of vier slaapkamers, waarbij de grotere units bovendien beschikken over een extra zuid-gericht dakterras of wintertuin.

  • Woning met 3 of 4 slaapkamers vanaf 339.900 euro (excl. kosten)

 

Appartementen – zicht op het park

Ten oosten van de Urbain-site sluiten twee appartementsgebouwen aan op de woningen, die bovendien volledig uitkijken over het Molsbroek. Deze worden telkens opgebouwd uit vier bouwlagen. Het aanbod varieert van één-, twee-, drie- tot vierslaapkamerappartementen met oppervlaktes tot 158 m². Ieder appartement heeft bovendien een eigen terras; de grootte is afhankelijk van het type appartement. De appartementsgebouwen zijn verbonden met het woonerf maar behouden de nodige privacy door voldoende afwisseling in vegetatie.

  • Appartement met 1 of 2 slaapkamers vanaf 249.900 euro (excl. kosten)
  • Appartement met 3 of 4 slaapkamers vanaf 324.900 euro (excl. kosten)
  • Exclusieve penthouse met 4 slaapkamers vanaf 568.000 euro (excl. kosten)

 

Naast de ondergrondse parking, die zo’n 58 plekken voorziet, wordt er ook een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Bezoekers van Urbain kunnen parkeren op de daarvoor voorziene plekken.

Image Shape

Een duurzame keuze

Urbain situeert zich in de nabije omgeving van Het Molsbroek, wat een belangrijke factor was tijdens het vastleggen en ontwikkelen van de site. De bedoeling was steeds om een positieve atmosfeer te creëren, waar bewoners te allen tijde kunnen genieten van een uiterst groene omgeving en het verwarmende gevoel van community.

Aan de hand van regenwaterputten wordt er maximaal genoten van herbruikbaar water voor bijvoorbeeld de collectieve en private (buiten)kranen.

Daarnaast is de site zo goed als volledig autoluw, wat de uitstoot van vervuilende gassen aanzienlijk verminderd voor een optimale luchtkwaliteit.

Er wordt ook geen aansluiting voor aardgas voorzien, de verwarming van de woningen gebeurt met geothermische warmtepompen. Bij deze technologische innovatie wordt de natuurlijke warmte van de aarde gebruikt om iedere woning comfortabel te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer, terwijl we tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Image Shape

Urbain situeert zich in de nabije omgeving van het Molsbroek, wat een belangrijke factor was tijdens het vastleggen en ontwikkelen van de site.

01 Ziekenhuis Vitaz

02 Supermarkt Albert Heijn

03 Supermarkt Proxy Delhaize

04 Markt

05 Dichtsbijzijnde bushalte

06 Station Lokeren

07 Daknamstadion

08 Woon- en zorgcentrum Ter Durme

09 Stedelijk Bospark

10 Botz Padel (tijdelijke invulling)

Urbain

Project Urbain is gelegen aan de Oude-Bruglaan, vlak bij het beschermde Molsbroek en de Durme. Stap de deur uit en baad in sereen groen. Het centrum van Lokeren is bereikbaar te voet, met de fiets, auto of het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte vind je op nog geen 100 meter. Voor verdere bestemmingen is de autosnelweg dichtbij en vlot te bereiken.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.