← Terug naar overzicht

Dender Express

DenderleeuwExclusief wonen midden in de stad

Dender Express biedt ruime appartementen aan met één, twee of drie slaapkamers allen voorzien van ruime leefterrassen. Het project is voorzien van ruime fietsenstallingen.  Daarnaast zijn er ook meer dan 120 ondergrondse autostaanplaatsen en kelderbergingen en 4 ruime winkelruimtes beschikbaar.

 

Denderleeuw heeft na Gent het drukste treinstation van Oost-Vlaanderen.
De zeer snelle verbinding naar de grote steden Brussel en Gent zorgen ervoor dat het project ook een ideale ligging is voor heel wat huurders.
Zeg nu zelf, wie is het nu niet beu om in de files te staan?  Een nieuwbouw appartement in Dender Express is dan ook een doordachte keuze!

Kan u niet komen naar onze opendeurdagen?

Bezoek ons modelappartement en laat u inspireren elke donderdag van 15u tot 19u!

Investeren in vastgoed?

Met Dender Express kiest u bewust voor een betaalbaar en doordacht ingerichte woon appartementen. Dit moderne woonproject is ontworpen op maat van zijn omgeving en ingericht volgens de wensen van onze klanten, met aandacht voor duurzaam, energiebewust en functioneel bouwen. Eveneens staan in Dender Express mobiliteit en voorzieningen centraal.

Een optimale combinatie, die zich laat vertalen in een huurwaarde tussen de 3% en de 5% alsook een mooie waardestijging van uw vastgoed.

Kortom, een zeer interessante investeringsopportuniteit.

 

 

Image Shape

Dender Express ligt in de stadskern van Denderleeuw en sluit helemaal aan bij het begrip ‘pendel-gemeente’.

Verhuren zonder zorgen? Maak gebruik van onze extra service ‘100 % huurgarantie’!

Overweegt u te investeren in een appartement in ons nieuwbouwproject Dender Express, maar weet u niet hoe u aan het verhuren ervan kunt beginnen? Of hebt u geen zin in de rompslomp die bij het verhuren van een vastgoedinvestering komt kijken?

Dan hebben we een bijzondere extra service voor u: de 100% huurgarantie van UrbanLink. Het eerste jaar na de afwerking van uw vastgoedinvestering staan wij in voor de verhuur én het verdere beheer ervan. Zo zorgen we voor de screening van de potentiële huurkandidaten, maken we de plaatsbeschrijving en het huurcontract op, wonen we de jaarlijkse algemene vergadering bij en bezorgen we u wanneer nodig feedback. Bovendien krijgt u contractueel een waarborg op de volledige huur voor het eerste jaar.

Meer weten over de extra service 100% huurgarantie van UrbanLink? Maak gerust een afspraak met iemand van ons team via onderstaand contactformulier of bel ons op 09/324 01 23.

Image Shape

Aanbod nieuwbouw appartementen

  • Aangename 1-slaapkamerappartementen voorzien van een leefterras en een woonoppervlakte van 62  m² ,
    beschikbaar vanaf 156.500 euro.
  • Comfortabele 2-slaapkamerappartementen voorzien van een leefterras en een woonoppervlakte van 72 m²,
    beschikbaar vanaf 179.000 euro.
  • Ruime 3-slaapkamerappartementen voorzien van een leefterras en een woonoppervlakte van 82 m²,
    beschikbaar vanaf 229.500 euro.
  • Ruime fietsenstalling voorzien, mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.Voormelde prijzen zijn exclusief kosten
Image Shape

Dender Express is een mooie combinatie van moderne architectuur met betaalbaar wonen!

Waarom investeren in Dender Express?

• Een zeer interessante investeringsmogelijkheid

• Verfijnde appartementen, ingericht volgens uw persoonlijke wensen

• Duurzame aanpak met hoog kwalitatief materiaal

• Centrale ligging in het hart van Vlaanderen

• Vlotte (spoor)verbinding naar Gent en Brussel

Image Shape

Ligging

Het Oost-Vlaamse Denderleeuw heeft, na Gent, de belangrijkste knooppunten op het Belgische spoorwegennet. Een echte pendelgemeente. De snelle verbinding naar de grootsteden Brussel en Gent maakt dit het woonproject ook heel geschikt voor huurders die de files niet langer willen trotseren.

01 Stadhuis

Mooi gebouw dat de officiële stadsdiensten bevat voor Denderleeuw.

 

02 Station

Denderleeuw heeft het tweede grootste station van Oost-Vlaanderen, na Gent-Sint-Pieters, maar nog voor Sint-Niklaas, Aalst en Dendermonde. Naar Belgische rangorde staat het 13de. De reden waarom een station in een kleine gemeente als Denderleeuw zoveel reizigers lokt heeft alles te maken met de strategische locatie: het bevindt zich langs de spoorlijn 50 (Brussel-Gent), maar van hier vertrekken tevens de lijnen 89 (Denderleeuw-Kortrijk) en 90 (Denderleeuw-Geraardsbergen/Jurbeke). Hierdoor is Denderleeuw een overstapstation bij uitstek.

03 Post

Postkantoor te Denderleeuw waar u dagelijks terechtkunt voor zendingen en afhalingen.

04 De Heeren van Liedekercke

Bekend domein waar u terechtkunt voor feesten en allerhande evenementen. Tevens is er restaurant aanwezig.

05 Carrefour Market

Supermarktketen waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

Dender Express

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.