< Keer terug naar overzicht

Assistentiewoningen Waregem

6 redenen waarom een assistentiewoning een slimme investering is

Een assistentiewoning is tegenwoordig de droomwoning voor 65-plussers. Ze hebben nood aan een minimum aan zorg, maar zijn nog te actief om in een rusthuis te gaan wonen. Door de toenemende vergrijzing is de vraag ook steeds groter naar betaalbare en modern ingerichte appartementen dichtbij alles.

 

UrbanLink heeft met haar project Park Donati hier alvast een sterk antwoord op met moderne en lichtrijke appartementen op toplocatie!

 

Hierbij alvast enkele redenen waarom u zich hierin moet verdiepen:

1. Een top-investering: u betaalt slechts 12 procent BTW bij assistentiewoningen in tegenstelling tot de 21 procent bij andere nieuwbouw. De droom voor elke investeerder, en een hoger huurrendement.

2. Voldoende sociaal contact met de andere bewoners van de assistentiewoningen via gemeenschappelijke zalen, activiteiten, recreatie in de tuin…

3. Assistentiewoningen liggen dichtbij alles. Zo ligt Park Donati in de stadskern, rondom groen, nabij openbaar vervoer, winkels….maar ook dicht bij andere steden zoals Kortrijk, Gent en de kust.

4. Het is een flexibele vorm van wonen voor elke leeftijd: u kan er zelf in gaan wonen, u kan er later in wonen en het in de tussentijd verhuren of uw familieleden kunnen er zich in vestigen.

5. Het is altijd verstandiger om een assistentiewoning te kopen dan te huren. Het is niet enkel fiscaal interessant om te kopen, maar het geeft u rust en zekerheid op uw oude dag. Indien u huurt, hangt u vast aan onzeker schommelende huurprijzen en het risico dat u ooit verplicht wordt de woning te verlaten.

6. Alles op vraag en maat van uw noden. Naast de basisdienstverlening en de crisiszorg, voorzien assistentiewoningen ook overbruggingszorg en andere bijkomende dienstverleningen. Denk bijvoorbeeld aan poets- en strijkdiensten, de levering van warme maaltijden aan huis…

Kortom: u heeft alle redenen om een assistentiewoningen te kopen. Bekijk alvast eens ons project Park Donati en neem contact met ons op. Wij begeleiden u verder!

Vorig bericht

De voordelen van nieuwbouw tegenover bestaande woningen

Lees meer →
Volgend bericht Leven dichtbij alles

Ecologisch dichtbij alles

Lees meer →