← Terug naar overzicht

Øst

Lochristi

Øost west, thuis best

 

Met bijna 22.000 inwoners is Lochristi een levendige gemeente in Oost-Vlaanderen waar op uiterst goede ligging enkele hoogwaardige appartementen gerealiseerd worden. Meer Oostwaarts en in de kern van Lochristi, ter hoogte van Dorp-Oost, is Øst een ontmoetingsplek voor jong en oud. Dit residentieel project zal een herkenningspunt worden op de invalsweg naar het centrum van Lochristi. Rustig ontspannen en wonen wordt mogelijk gemaakt in deze groene en bovengronds autoluwe woonomgeving, parkeergelegenheid wordt volledig ondergronds voorzien.

 

Centraal en dichtbij alles ligt dit nieuwbouwproject op ideale ligging en slechts op enkele minuten wandelafstand van winkels, natuur, kantoren, horecazaken en scholen. Alle faciliteiten die Lochristi te bieden heeft, zijn gelegen in de nabije omgeving. Het project heeft een strak en modern ontwerp met daarbij een prachtig groenconcept waardoor Øst een zalige en unieke plek is om te wonen. Wonen in Øst streeft naar een gevoel van geborgenheid, modern comfort en onbezonnen wonen.

 

Het project voorziet gezinnen, koppels of singles een leuke thuis met tal van unieke troeven. Er is een aanbod aan appartementen met één, twee of drie slaapkamers met oppervlaktes tot 126 m², grote kwalitatieve terrassen tot 49 m² en bovendien zijn alle entiteiten voorzien van een uiteenlopende mix aan hoogwaardige materialen en duurzame installaties, gericht op de toekomst. Øst heeft een eigen identiteit en is de ideale investering of uitvalsbasis om te wonen.

 

 

Benieuwd naar dit nieuwbouwproject?

Download de brochure of neem contact op met onze verkoopadviseurs.

 

Dit project komt in aanmerking voor 6% BTW, onder voorbehoud van voorwaarden.

Volmaakt en modern

Een nieuw herkenningspunt in Lochristi, omgeven door uitgesproken groen. De meergezinswoningen zijn evenwichtig gerangschikt op een perceel van maar liefst 8000 m² waardoor een unieke en aangename sfeer ontstaat in het groene binnengebied. Langs de straatkant en langs de oostkant wisselen verschillende minieme hoogtes zich af en is er sprake van een overgang van de hogere gebouwen aan de straatkant. Vanaf de grote kwalitatieve leefterrassen, waar alle appartementen van voorzien zijn, kan de groenbeleving en omgevingssfeer voluit ervaren worden.

 

Een groen decor

De meergezinswoningen worden omringd door kwalitatief groenaanleg met natuurlijke verbindingen onderling. Het volledige groenplan is uitgewerkt door landschapsarchitect Yvan Uylenbroeck.

De vormgeving is gegroeid vanuit een aantal invalshoeken die bepalend waren voor het totaalbeeld van het project. Zo werden onder meer de aanwezige waardevolle bomen en boomgaardzone met kerselaars aan de westkant behouden. In de achtertuin is een zone met buffergroen voorzien. Het groene karakter van het project wordt bijkomend versterkt door organische en welvende haagvolumes die een bepaald privacy aspect bieden aan de bewoners van de benedenverdiepingen. Het contrast tussen de haagvolumes en de strakke gelaagde architectuur is een doelbewuste keuze. Vier wadi’s liggen verspreid over het terrein en zorgen voor een extra dimensie van de groenbeleving. Ook krijgen inheemse beplanting voorrang waardoor hoogstambomen ingepast worden in het concept. Het perceel is autovrij zodanig dat het groene karakter volledig primeert.

Image Shape

Op een steenworp van het centrum kom je terecht in je nieuwe thuis

Øst 34

Investeer in een duurzame en energiezuinige thuis

In Øst ligt de focus op warmtewinning uit de ondergrond. Aardwarmte of geothermie is natuurlijke warmte onder het aardoppervlak die kan worden onttrokken door warmtepompen. We voorzien geothermie in combinatie met vloerverwarming om zo het effect optimaal te genereren. De gewonnen warmte wordt opgewaardeerd en dient enerzijds als verwarming maar anderzijds ook om je appartement te verkoelen tijdens warme dagen. De energie komt uit warmte die reeds van nature aanwezig is. Met geothermische warmtepompen is het rendement het hoogst dankzij de constante temperatuur van de aardwarmte. De voordelen? Het is een niet-vervuilende bron van energie die onuitputtelijk is. Deze techniek is niet alleen stabiel en milieuvriendelijk maar ook laag in energieverbruik. In Øst zit je dus goed want hoe dan ook zal je dit merken op de energiefactuur.

De keuze voor nieuwbouw zorgt voor veel minder zorgen later. Het S-peil bijvoorbeeld geeft inzicht in de verschillende energetische aspecten van het gebouw. Door de implementatie van o.a. zuinige warmtepompen, groendaken en isolerende beglazing streven we naar een laag S-peil met slechts een score van 31. Øst is een toekomstgerichte keuze waarbij je een rendement kan behalen in een buurt die bouwt aan een groene en betere woon- en werkomgeving.

Image Shape
<p>Aan de gewestweg in Lochristi ontluikt een zalige woonplek. Øst is een gezellig autovrij park die plaats biedt aan tientallen gezinnen. De appartementen zijn genesteld tussen weelderig groen. De architecten kozen voor een <strong>homogeen</strong> <strong>architecturaal</strong> <strong>geheel</strong>, omgeven door <strong>uitgesproken</strong> <strong>groen</strong>. Wonen in een prachtige parktuin wordt reëel in Øst. De golvende groengewassen en intensievere groengedeeltes vloeien samen met het strakke en tijdloze design, teruggetrokken volumes en houten accenten.</p>

Aan de gewestweg in Lochristi ontluikt een zalige woonplek. Øst is een gezellig autovrij park die plaats biedt aan tientallen gezinnen. De appartementen zijn genesteld tussen weelderig groen. De architecten kozen voor een homogeen architecturaal geheel, omgeven door uitgesproken groen. Wonen in een prachtige parktuin wordt reëel in Øst. De golvende groengewassen en intensievere groengedeeltes vloeien samen met het strakke en tijdloze design, teruggetrokken volumes en houten accenten.

- Project Architects | Piet Bailyu

Ligging

 

Op ideale wandel- en fietsafstand begeef je je makkelijk door de gemeente. De charme van Lochristi hoef je niet te missen want door de centrale ligging in het centrum bereik je alle voorzieningen in een mum van tijd. Wonen in Øst is wonen in de nabije omgeving van alle lokale handelaren en grotere baanwinkels. Voor alle actieve wandelaars en fietsers is het ook een prachtige streek om te ontdekken. Er zijn er heel wat mogelijke routes om Lochristi en omstreken beter te leren kennen. Bovendien is openbaar vervoer een eitje. Vlakbij het project bevinden zich de eerste haltes van De Lijn. De belangrijkste buslijnen 76 en 78 kunnen hier genomen worden. Vlot naar Gent, Lokeren, werk, school, overal! Aan de N70, richting R4 en E17 verplaats je je makkelijk en snel.

Jouw mogelijkheden

 

Panoramische appartementen

Geniet van uitgestrekt 360° zicht op de welgevormde, groene en sprankelende binnentuin. De kwalitatieve leefterrassen zijn er om optimaal te genieten van de omgeving. Om maximale lichtcapaciteit te absorberen, ultiem inzien te hebben op de groene omkadering en om een ruim woongevoel te creëren, worden onder meer grote raampartijen voorzien. Kies zelf voor een slimme indeling en maak bij de afwerking de keuze voor duurzame materialen. De inrichting gebeurt op basis van jouw persoonlijke smaak en onder deskundige begeleiding van onze verkoopadviseurs.

  • Éénslaapkamer appartement met terras vanaf 289.900 euro (excl. kosten)
  • Tweeslaapkamer appartement met terras vanaf 334.900 euro (excl. kosten)
  • Drieslaapkamer appartement met terras vanaf 399.900 euro (excl. kosten)

 

Image Shape

01 Centrum van Lochristi

02 Provinciaal Domein Puyenbroeck

03 Wijndomein Nobel

04 Jeugdhuis Lodejo

05 LAGO Gent Rozebroeken

06 Park van Beervelde

07 Wonderwoud Gent (2023)

08 Zaal Uyttenhove

Øst

Een duurzame woonplek op uiterst goede ligging in het dorp van Lochristi.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.