UrbanLink Blog

Wil je op de hoogte blijven van ons vastgoedaanbod, nieuws en tips? Regelmatig schrijven wij vanaf heden een blogberichtje op onze website om u te informeren. Communicatie vinden wij immers heel belangrijk. Zowel onze huidige als onze toekomstige klanten willen wij adviseren en informatie geven over onze projecten en onze werkzaamheden. Ontdek het hier !

Leven dichtbij alles

Ecologisch dichtbij alles

Zoals u weet is onze filosofie “Leven Dichtbij alles”. Dat wil zeggen dat onze projecten zo dicht mogelijk liggen bij alle denkbare faciliteiten. Via het nieuwe platform Mobiscore namen we eens de proef op de som. Lees hier alvast verder:

Lees meer →
Assistentiewoningen Waregem

6 redenen waarom een assistentiewoning een slimme investering is

Een assistentiewoning is tegenwoordig de droomwoning voor 65-plussers. Hierbij alvast enkele redenen waarom u zich hierin moet verdiepen:

Lees meer →
Low section of architects discussing blueprint on office floor

De voordelen van nieuwbouw tegenover bestaande woningen

“Kies ik voor nieuwbouw of renoveer ik beter een bestaande woning?” Het is een vaak gestelde vraag wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe woning, zowel als investering of om zelf in te wonen. UrbanLink is alvast overtuigd dat nieuwbouw de betere keuze is. Hieronder leest u alle voordelen:

Lees meer →
Investeren in vastgoed

Waarom vastgoed ook dit jaar een topinvestering blijft

UrbanLink wenst u een fantastisch en succesvol 2019. Volgens de meeste experten wordt het door de lage rentevoeten een ideaal jaar om in vastgoed te investeren.

Lees meer →
Verhuistips UrbanLink

Verhuis met plezier dankzij deze tips

Verhuizen is altijd een leuk en spannend moment! Maar verhuizen kan ook stress met zich meebrengen. Lees hier onze verhuistips.

Lees meer →
Stapelplein Gent Nieuwbouwproject Toren Palazzo

Afbraakwerken Stapelplein

Ondertussen zijn de sloopwerken op de Stapelplein site afgerond. De oude, vervallen gebouwen zijn weggehaald en zullen nu plaats maken voor een nieuwe, bruisende buurt.

 

Lees meer →