← Terug naar overzicht

De Ghellinck

Sint-Denijs-Westrem

Dynamisch wonen aan de Gentse rand

Residentie De Ghellinck is gelegen in de Jean-Baptiste de Ghellincklaan 19 en is een nieuwbouwproject waar stijlvolle woonappartementen gecombineerd worden met ruime kantoren en winkelpanden. De hoge ramen voorzien een grote lichtinval, met als resultaat een comfortabele en aangename woon- of werkplek.

 

Allerlaatste penthouse beschikbaar, vrij te bezoeken!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

Aanbod

Bekijk hier onze laatste penthouse!

  • Penthouse

Penthouse

Deze prachtige en lichtrijke penthouse, met 3 slaapkamers, kent een oppervlakte van 147,6 m2. Het telt 2 badkamers en daarnaast 2 zonnige terrassen van in totaal 20,4 m2. U geniet van een prachtig zicht op het groen. De prijs is 437.500 euro (excl. kosten).

Bekijk hier het volledige plan.

De kwaliteitsvolle bouwmaterialen garanderen energiezuinige en geluidsdichte woonappartementen aan de rand van Gent.

Nieuwbouw penthouse te koop De Ghellinck Sint-Denijs-Westrem
Nieuwbouw penthouse te koop De Ghellinck Sint-Denijs-Westrem

Ligging

Residentie De Ghellinck in Sint-Denijs-Westrem biedt uitzicht op een groenzone van meer dan 1 ha. Het nieuwbouwproject met mooie woonappartementen en ruime kantoren en winkelpanden vormt op die manier een sereen geheel aan de Gentse rand. Er is er een vlotte verbinding met alle belangrijke wegen en het openbaar vervoer. Het Sint-Pietersstation van Gent bevindt zich op een steenworp van het nieuwbouwproject, en winkels en scholen zijn gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar.

01 IKEA Gent

Scandinavische keten die zelfbouwmeubels en woonartikelen verkoopt in een magazijnachtige ruimte.

02 Maaltepark

Het Maaltebruggepark, ook wel Maaltepark, is een Gents stadspark. Het domein is terug te vinden op de Ferrariskaart van 1775 onder de naam ‘Blauwe Poorte’. Het park wordt een van de portalen van het toekomstige Parkbos. Een deel van het park ging verloren door de aanleg van de ringvaart, maar blijft er waardevol onder andere door de mooie solitaire bomen. In het park is ook een zone met enkele dieren.

In het park ligt het Maaltebruggekasteel.

03 Colmar

Grill & buffet restaurant Colmar is echt samen genieten van vers en lekker eten in een mooi kader. Colmar is een speciaal restaurant voor gezinnen en kinderen.

04 Nenuphar

Restaurant Nenuphar werd 3 jaar geleden overgenomen door restaurant Patyntje, het restaurant is volledig vernieuwd en er waait een nieuwe wind….
De Nenuphar ligt op slechts 7 minuutjes van Gent centrum , in het pittoreske dorpje Afsnee , gelegen tussen Gent en Sint –Martens Latem.
Het restaurant is rustig gelegen, weg van alle drukte en biedt en uniek uitzicht.
Hier krijgt u een vakantiegevoel en dit vooral op het riante zomerterras met heerlijk zicht op de Leie.

05 Carrefour Market

In deze hypermarkt Carrefour kan u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, maar ook kledij, elektro en allerhande.

De Ghellinck

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.