← Terug naar overzicht

Bord’O

Gent

Bord’o, wonen aan het water met zicht op stad

 

*Aankoop met 6% BTW mogelijk, steeds onder voorwaarden. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de overgangsmaatregel.

 

Nieuwbouwproject Bord’o in Gent aan de Achtervisserij staat synoniem voor wonen aan het water in de bruisende omgeving van centrum Gent.

 

Dit woonproject is gelegen aan de Achtervisserij en kenmerkt zich door zijn elegante architectuur, perfecte ligging langsheen de boorden van het binnenwater en uitstekende aansluiting op de autosnelwegen E40, E17,… De goeie verbinding voor tram, fiets en bus zijn hier zeker een extra troef. Visserij- en Keizerpark zijn enkele van de vele mogelijkheden om even uit te blazen en op rust te komen.

Twee kleinschalige woonvolumes met gemeenschappelijke gezellige groene binnentuin bieden plaats aan 13 hedendaagse woonappartementen en 1 unieke penthouse. Dit alles voorzien van het modernste comfort met hoogwaardige materialen. Dankzij een doordacht ontwerp geniet elke woonst van een zonnig terras met prachtig zicht op het water.

Auto of toch liever de fiets, Bord’o beantwoordt aan alle noden, dankzij de ondergrondse parkeerplaatsen of bovengrondse fietsenstallingen.

 

Kortom wonen in Bord’o is wonen op toplocatie, dichtbij alles.

Benieuwd naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs.

Projectupdate

Ruwbouw: de vloerplaat van verdieping 4 is gegoten

Bord'o is synoniem voor leven dichtbij alles

Bord'o in Gent aan de Achtervisserij
Bord'o in Gent aan de Achtervisserij
Bord'o in Gent aan de Achtervisserij
Bord'o in Gent aan de Achtervisserij
<p>ASA zorgde voor de architecturale invulling van dit nieuwbouwproject Bord’o in Gent. Het uitgangspunt was om zoveel mogelijk te bewaren alsook het <strong>karakter</strong> van het bestaande gebouw te versterken. Het geheel bestaat uit 3 onderscheiden volumes. De reeds bestaande horizontale opdeling wordt behouden en waar nodig verticaal doorgetrokken. Bovendien wordt een bijkomende opdeling gemaakt in het grootste volume links, dit met respect voor alle bestaande <strong>constructieve</strong> onderdelen. De achterliggende tuinzone fungeert als een gemeenschappelijke kwalitatieve buitenruimte en kan gezien worden als stadsbeluik, een extra kwaliteit voor de woningen. De mooie <strong>gevelritmiek</strong> aan de zijde van de Achtervisserij wordt behouden. Het volume sluit met zijn gabariet aan op de wachtgevel van de bestaande meergezinswoning. De straal van de afgeronde vorm van de hoeken is zo uitgevoerd dat het project realiseerbaar is in paramentsteen. Er wordt gekozen voor een geel genuanceerde steen, met duidelijk gedefinieerde (bruinrode) nuances. Deze steen zal dus in zijn <strong>ruwheid</strong> mooi contrasteren met het lichtgrijze beton en zich in toon esthetisch scharen naast het bestaande bruinrode gebouw. Er werd uitvoerig onderzoek gedaan naar het evenwicht van de gevel. Door de ramen boven elkaar te plaatsen, is er meer rust in gebracht.</p>

ASA zorgde voor de architecturale invulling van dit nieuwbouwproject Bord’o in Gent. Het uitgangspunt was om zoveel mogelijk te bewaren alsook het karakter van het bestaande gebouw te versterken. Het geheel bestaat uit 3 onderscheiden volumes. De reeds bestaande horizontale opdeling wordt behouden en waar nodig verticaal doorgetrokken. Bovendien wordt een bijkomende opdeling gemaakt in het grootste volume links, dit met respect voor alle bestaande constructieve onderdelen. De achterliggende tuinzone fungeert als een gemeenschappelijke kwalitatieve buitenruimte en kan gezien worden als stadsbeluik, een extra kwaliteit voor de woningen. De mooie gevelritmiek aan de zijde van de Achtervisserij wordt behouden. Het volume sluit met zijn gabariet aan op de wachtgevel van de bestaande meergezinswoning. De straal van de afgeronde vorm van de hoeken is zo uitgevoerd dat het project realiseerbaar is in paramentsteen. Er wordt gekozen voor een geel genuanceerde steen, met duidelijk gedefinieerde (bruinrode) nuances. Deze steen zal dus in zijn ruwheid mooi contrasteren met het lichtgrijze beton en zich in toon esthetisch scharen naast het bestaande bruinrode gebouw. Er werd uitvoerig onderzoek gedaan naar het evenwicht van de gevel. Door de ramen boven elkaar te plaatsen, is er meer rust in gebracht.

- Atelier voor Stedelijke Architectuur

Laatste 3 appartementen

 

  • Appartement met 2 slaapkamers en ruim leefterras vanaf 378.500 euro (excl. kosten)

Er zijn eveneens parkeerplaatsen optioneel mogelijk en tevens voldoende fietsenstallingen worden voorzien. Voormelde prijzen zijn excl. kosten.

Image Shape

Ligging

De alom bekende Gentse Visserij heeft voor niemand geheimen. Bord’o bevindt zich net binnen de ring en heeft daardoor locatie als grote troef. Heerlijk vertoeven bij je thuis of op verplaatsing, je staat overal in een mum van tijd. Bovendien bouw je een duurzaam leven uit in een eigentijdse regio, een plek die omarmt wordt door charme en tal van mogelijkheden. Inspireer en wordt geïnspireerd door de Gentse binnenwateren en het historische maar levendige stadskarakter. Alle basisvoorzieningen onder meer winkels, scholen en parken bevinden zich in de nabije omgeving zodat een leven aan de Achtervisserij eenvoudig en aangenaam is.

01 Visserijpark

02 Keizerpark

03 Koning Albert l Park

04 S.M.A.K.

05 Shopping Gent Zuid

06 Gravensteen

07 AZ Jan Palfijn

08 LAGO Rozebroeken

09 Dok Noord

Bord’O

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.