← Terug naar overzicht

’t Zuid

Harelbeke

Leven dichtbij alles

Harelbeke ligt aan de oevers van de Leie, in het zuidoosten van West-Vlaanderen. Naast het recreatiedomein en groene long De Gavers, middenin de rust en de natuur van de Leiestreek, met grote steden Kortrijk, Roeselare, Deinze, Oudenaarde en Rijsel op een boogscheut. ’t Zuid in Harelbeke staat voor rustig leven tussen het groen, vlot bereikbaar én dicht bij alles.

 

Laatste appartementen te koop!

’t Zuid is een nieuwbouwproject in Harelbeke en beschikt nog over 3 laatste afgewerkte appartementen met 2 of 3 slaapkamers vanaf 197.500 euro. Bovendien zijn 2 appartementen reeds verhuurd en garanderen deze direct rendement. Ook zijn er nog enkele bovengrondse autostaanplaatsen beschikbaar.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Fietsers en lopers kunnen in Harelbeke hun hart ophalen aan het natuur- en recreatiedomein De Gavers, waar sport en ontspanning op een aangename manier worden gecombineerd.

Harelbeke t Zuid Bed
<p>Dit nieuwbouwproject ’t Zuid in Harelbeke is ingeplant rond een bestaande <strong>groenzone</strong> met waardevolle beuken en waterpartij. Om het programma van 66 appartementen in te planten in diezelfde omgeving werd geopteerd voor een volume met een uitgesproken horizontale belijning. Het gebouw bestaat uit een rood dak bovenop een lijf van wit geschilderde baksteen op een donkere baksteen sokkel. Door de trapsgewijze verspringen in zowel plan als gevel verkrijg je een boeiend lijnenspel en oogt de residentie kleiner ten opzichte de directe omgeving. Door kleurgebruik, materialisatie en vormentaal krijgt dit ontwerp een tijdloze uitstraling. Naar de bewoner toe vertaalt deze architectuur zich in <strong>ruime appartementen</strong> en <strong>terrassen</strong> dewelke de <strong>woonkwaliteit</strong> enkel en alleen maar bevorderen.</p>

Dit nieuwbouwproject ’t Zuid in Harelbeke is ingeplant rond een bestaande groenzone met waardevolle beuken en waterpartij. Om het programma van 66 appartementen in te planten in diezelfde omgeving werd geopteerd voor een volume met een uitgesproken horizontale belijning. Het gebouw bestaat uit een rood dak bovenop een lijf van wit geschilderde baksteen op een donkere baksteen sokkel. Door de trapsgewijze verspringen in zowel plan als gevel verkrijg je een boeiend lijnenspel en oogt de residentie kleiner ten opzichte de directe omgeving. Door kleurgebruik, materialisatie en vormentaal krijgt dit ontwerp een tijdloze uitstraling. Naar de bewoner toe vertaalt deze architectuur zich in ruime appartementen en terrassen dewelke de woonkwaliteit enkel en alleen maar bevorderen.

- Arcas Architecture & Urbanism

Ligging

Het West-Vlaamse Harelbeke grenst aan de stad Kortrijk en ligt aan de rechteroever van de Leie. De vele facetten van de stad Harelbeke zijn dan ook een trekpleister voor jonge gezinnen die ook betaalbaar willen wonen op een boogscheut van enkele andere steden zoals Roeselare, Deinze, Oudenaarde en Rijsel. Voor actieve ontspanning kunt u terecht in natuurdomein De Gavers en langsheen de oude spoorbeddingen. Maar ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in Harelbeke. De Leiestreek biedt bovendien terrassen aan de waterkant, kilometers autovrije jaagpaden en oude spoorbeddingen voor wandelaars en fietsers.

01 De Gavers

Het recreatiedomein De Gavers vormt de groene long van Zuid-West-Vlaanderen. Naast genieten van het prachtige natuurdomein kunt u er ook zwemmen, aan watersport doen, wandelen, fietsen, kajakken… De Gavers biedt een heerlijke combinatie van sport en ontspanning.

02 Sint-Salvatorkerk

Harelbeke is een levendige gemeente, en heeft heel wat te bieden op vlak van kunst en cultuur. De bijzondere Sint-Salvatorkerk met zijn romaanse toren en classicistische gevel is een mooi voorbeeld. Ook aan activiteiten voor het gezin geen gebrek.

03 Station Harelbeke

Station Harelbeke is een spoorwegstation langs spoorlijn 75 (GentMoeskroenFranse grens) in de stad Harelbeke. Je kunt er kosteloos parkeren en er is een gratis fietsstalling.

04 Bakkerij

Op wandelafstand vindt u een apotheek waar u terechtkunt voor medicijnen en allerhande verzorgingsproducten.

05 Stadhuis Harelbeke

In het stadhuis kunt u terecht voor officiële documenten en aangiftes.

’t Zuid

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.