← Terug naar overzicht

Woningen Park Bourgoyen

Gent

Nieuwbouwwoningen Park Bourgoyen – Gent

Bent op zoek naar een eigendom die in de stad ligt, maar toch omgeven is door een oase van rust en groen? Kiezen voor een nieuwbouwwoning in Park Bourgoyen is kiezen voor de ultieme combinatie: de vitaliteit van de stad én de rust van het groen. Zowel de woningen als de appartementen zijn luxueus en tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen. De gehele site loopt door het aangrenzende park van 5.000 m² naadloos over in het natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen. Zo past het geheel perfect harmonieus in het landschap. U kunt hier ten volle genieten van de rust en het groen.

Park Bourgoyen omvat in totaal maar liefst 47 nieuwbouwwoningen in Gent, voorzien van alle comfort. Een woning heeft 3 tot 5 slaapkamers en is verkrijgbaar vanaf 368.500 euro.

 

Allerlaatste woningen!

De nieuwe woonbuurt omvat naast de woningen ook 5 gebouwen met 113 nieuwbouwappartementen, van studio’s tot 2 -en 3-slaapkamer appartementen. Ontdek hier meer over de nieuwbouwappartementen Park Bourgoyen.

 

Aanbod

Bekijk hier onze laatste woningen!

  • Type 1
  • Type 2

Type 1

Deze moderne woning heeft 3 slaapkamers en een zolder die omgebouwd kan worden naar 2 extra slaapkamers. Het heeft een oppervlakte van 272,58 m2 en een tuin van 53,5 m2. De prijs bedraagt 368.500 euro (excl. kosten).

Bekijk hier het volledige plan.

Woning 16

Type 2

Deze moderne, zuidgerichte woning heeft 3 slaapkamers en een zolder die omgebouwd kan worden naar 2 extra slaapkamers. Het heeft een oppervlakte van 272,85 m2 en een tuin van 53,5 m2. De prijs bedraagt 378.900 euro (excl. kosten).

Bekijk hier het volledige plan.

Woning 22

Park Bourgoyen is leven in het groen in nabijheid van alle mogelijke voorzieningen

Nieuwbouw appartementen en woningen Park Bourgoyen Gent
Nieuwbouwwoningen Gent Park Bourgoyen
Nieuwbouw appartementen en woningen Park Bourgoyen Gent
Nieuwbouwwoningen Gent Park Bourgoyen
Nieuwbouwwoningen Gent Park Bourgoyen
Nieuwbouwwoningen Gent Park Bourgoyen
Nieuwbouw appartementen en woningen Park Bourgoyen Gent
Nieuwbouw appartementen en woningen Park Bourgoyen Gent
Nieuwbouw appartementen en woningen Park Bourgoyen Gent

Stand van de werken

Momenteel wordt de ruwbouw van woningrijen C en D gezet!

Bezoek deze webpagina geregeld eens om de verdere bouw van het project op te volgen.

Image Shape
<p>De woningen aan de parkzijde werden onderscheiden uitgewerkt, rekening houdend met de unieke locatie en hun functie als begrenzing van de parkzone t.o.v. de uitloper van de stadskern.</p>
<p>Hierbinnen wordt nog gevarieerd in grootte, indeling en gabariet alsook in architectuur om een mooie, esthetische mix in stijl en oriëntatie te kunnen aanbieden. Daarnaast levert dit ook een speels, interessant, gevarieerd en aangenaam straatbeeld op. Naast accenten in kleinschaliger materialen is er globaal gekozen voor een stedelijke baksteenarchitectuur in verschillende kleuren. Deze zullen ook terugkeren in de architectuur van de meergezinswoningen zodat er binnen de variatie over de site heen toch een duidelijk coherente wijk gecreëerd zonder in uniformiteit te vervallen.</p>

De woningen aan de parkzijde werden onderscheiden uitgewerkt, rekening houdend met de unieke locatie en hun functie als begrenzing van de parkzone t.o.v. de uitloper van de stadskern.

Hierbinnen wordt nog gevarieerd in grootte, indeling en gabariet alsook in architectuur om een mooie, esthetische mix in stijl en oriëntatie te kunnen aanbieden. Daarnaast levert dit ook een speels, interessant, gevarieerd en aangenaam straatbeeld op. Naast accenten in kleinschaliger materialen is er globaal gekozen voor een stedelijke baksteenarchitectuur in verschillende kleuren. Deze zullen ook terugkeren in de architectuur van de meergezinswoningen zodat er binnen de variatie over de site heen toch een duidelijk coherente wijk gecreëerd zonder in uniformiteit te vervallen.

- Atelier voor Stedelijke Architectuur Gent

De voordelen voor u op een rijtje gezet: 

• Unieke stadsligging in het groen

• De rust aan de rand van de stad, met alle faciliteiten op wandelafstand

• Gelegen nabij de belangrijkste invalswegen

• De groene omgeving van het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen

• Duurzame materialen en een luxueuze afwerking

• Een coherente woonwijk met alle faciliteiten

Image Shape

INVESTEREN IN PARK BOURGOYEN

Het levendige Gent is dé trekpleister geworden voor jong en oud. Maar een betaalbare woning vinden met voldoende groen is stilaan een niche geworden. Het project Park Bourgoyen biedt een antwoord op al die noden en vormt de ideale investeringsopportuniteit.

Een woning is reeds te koop vanaf 368.500 euro. Hierop hebben we voor u het jaarlijks huurrendement berekend en komen alvast op een realistisch nettorendement van 4 procent op eigen middelen.

Contacteer ons voor onze volledige berekening en ontdek waarom Park Bourgoyen niet mag ontbreken in uw beleggingsportefeuille.

Image Shape

Ligging

De nieuwe woonbuurt Park Bourgoyen ligt in een mooie, rustige en groene omgeving. Naast het stedelijk natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, en dichtbij de belangrijke uitvalswegen E40 en E17. En ook het stadscentrum ligt op een boogscheut. U vindt Park Bourgoyen in de levendige Rooigemwijk, op de site die in de volksmond de ‘Libert’-site genoemd wordt.

01 Zwembad Rooigem

Het stedelijk zwembad Rooigem ligt in de bekende wijk Rooigem.

Rooigem is een wijk en voormalig gehucht in de Belgische stad Gent, hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. De wijk ligt drie kilometer ten noordwesten van het stadscentrum, is ongeveer 0,75 km² groot en wordt begrensd door de Brugsevaart, de deelgemeente Mariakerke, het natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen, de Drongensesteenweg en de R40 (de “kleine ring”).

Rooigem wordt vaak in één adem genoemd met de aangrenzende wijk Brugse Poort. Beide behoren tot de negentiende-eeuwse gordel rond het stadscentrum. Rooigem, de Brugse poort en het aangrenzende “eiland” Malem vormen samen “Wijk 8” op bestuurlijk niveau.

02 Colruyt Gent

In dit grootwarenhuis in uw buurt kan u alle aankopen doen voor uw dagdagelijkse behoeften.

03 Bourgoyen-Ossemeersen

Op slechts een boogscheut van het stadscentrum van Gent is dit hét infopunt voor al je vragen over de natuur. De Bourgoyen-Ossemeersen is een van de meest vogelrijke gebieden van Vlaanderen en ziet er elk seizoen helemaal anders uit. Aan de ingang van het gebied vind je het Natuur- en Milieucentrum de Bourgoyen, het ideale startpunt van je ontdekkingstocht naar smieten, krakeenden of de wilde floraliën. In het bezoekerscentrum vind je wandelplannetjes, huur je een verrekijker en in het weekendcafé geniet je van een biologisch drankje. Ook Gageleer wordt hier geserveerd, een biertje gebrouwen naar oeroud natuurrecept.

04 Watersportbaan

De Watersportbaan, officieel: Nationale Watersportbaan Georges Nachez, is een waterbaan in de Belgische stad Gent. Ze is 2300 meter lang en 76 meter breed (net een 5-baans roeibaan) en werd in 1954 voor het eerst gebruikt. Het water staat in verbinding met de talrijke aanpalende rivieren en kanalen zoals de Coupure, de Graslei, het Kanaal Gent-Brugge en de Leie, waarvan een zijarm trouwens dwars door de roeibaan stroomt.

05 Sporthal Bourgoyen

Sporthal in de buurt waar u allerhande activiteiten kunt beoefenen gaande van balsporten tot judo en acrobatie.

Woningen Park Bourgoyen

Parkzicht Bourgoyen, Nekkersputstraat 189, 9000 Gent

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.