← Terug naar overzicht

Appartementen Park Bourgoyen

Leven dichtbij alles

Bent u op zoek naar een eigendom die in de stad ligt, maar toch omgeven is door een oase van rust en groen? Kiezen voor een appartement of woning in Park Bourgoyen is kiezen voor de ultieme combinatie: de vitaliteit van de stad én de rust van het groen. Zowel de woningen als de appartementen zijn luxueus en tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen. De gehele site loopt door het aangrenzende park van 6.100 m2 naadloos over in het natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen, zodat het geheel perfect harmonieus in het landschap past. Zo kunt u ten volle van de rust en het groen genieten.

 

Park Bourgoyen omvat 5 verschillende gebouwen. Het bevat 113 nieuwbouwappartementen, voorzien van verschillende typologieën gaande van studio’s en 2- en 3-slaapkamer appartementen. Hierbij zijn ondergrondse parkeerplaatsen voorzien.

 

Ontdek nu de laatste beschikbare appartementen in Park Bourgoyen. Beschikbaar vanaf 372.500 euro. Uiteraard is hierbij parkeerplek voorzien!
Dit project komt in aanmerking voor de verkoop aan 6% BTW bij bewoning volgens de voorwaarden van de federale overheid.

 

Contacteer ons voor meer informatie!

 

 

 

 

Park Bourgoyen is leven in het groen in nabijheid van alle mogelijke voorzieningen

Nieuwbouw appartementen Park Bourgoyen Gent
Nieuwbouw appartementen Park Bourgoyen Gent
Nieuwbouw appartementen Park Bourgoyen Gent
<p>De architectuur van de appartementen zijn derwijze ontworpen dat de voorgevel over een diepte van 2.00 m alternerend varieert d.m.v. inpandige terrassen, balkons en wel of niet gesloten volumes.</p>
<p>Op die manier past het gebouw in het straatbeeld als gevarieerd, pandsgewijs en kleinschalig én tegelijk als een coherent geheel.</p>
<p>Het materiaalgebruik wordt in dit concept doorgetrokken. Zandkleur voor het hoofdvolume. Lichtgrijs voor de straatgevelgeleding.</p>
<p>Deze zullen ook terugkeren in de architectuur van de woningen zodat er binnen de variatie over de site heen toch een duidelijk coherente wijk bestaat zonder in uniformiteit te vervallen.</p>

De architectuur van de appartementen zijn derwijze ontworpen dat de voorgevel over een diepte van 2.00 m alternerend varieert d.m.v. inpandige terrassen, balkons en wel of niet gesloten volumes.

Op die manier past het gebouw in het straatbeeld als gevarieerd, pandsgewijs en kleinschalig én tegelijk als een coherent geheel.

Het materiaalgebruik wordt in dit concept doorgetrokken. Zandkleur voor het hoofdvolume. Lichtgrijs voor de straatgevelgeleding.

Deze zullen ook terugkeren in de architectuur van de woningen zodat er binnen de variatie over de site heen toch een duidelijk coherente wijk bestaat zonder in uniformiteit te vervallen.

- Atelier voor Stedelijke Architectuur

De voordelen voor u op een rijtje gezet: 

• Unieke stadsligging in het groen

• De rust aan de rand van de stad, met alle faciliteiten op wandelafstand

• Gelegen nabij de belangrijkste invalswegen

• De groene omgeving van het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen

• Duurzame materialen en een luxueuze afwerking

• Een coherente woonwijk met alle faciliteiten

Image Shape

Investeren in Park Bourgoyen

Het bruisende Gent is een trekpleister geworden voor jong en oud. Studerende jongeren zijn aangetrokken tot de levendige stad en blijven na hun studies vaak in Gent wonen. Gezinnen met kinderen houden van de kwalitatieve scholen, het vele groen en het veilige, autoluwe centrum. Senioren willen dan weer compact wonen in de nabijheid van alle mogelijke faciliteiten. Het is dan ook geen wonder dat de vraag op de Gentse huurmarkt groter is dan het aanbod.

We hebben voor u het jaarlijks huurrendement berekend aan de hand van de juiste cijfers en komen alvast op een realistisch nettorendement van 3 procent op eigen middelen.

Vergeet immers niet dat de rente nog steeds zeer laag staat en andere beleggingen zoals het klassieke spaarboekje momenteel maar weinig opbrengen.

Contacteer ons voor onze volledige berekening en ontdek waarom Park Bourgoyen niet mag ontbreken in uw beleggingsportefeuille.

Image Shape

Ligging

De nieuwe woonbuurt Park Bourgoyen ligt in een mooie, rustige en groene omgeving. Naast het stedelijk natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen, en dichtbij de belangrijke uitvalswegen E40 en E17. En ook het stadscentrum ligt op een boogscheut. U vindt Park Bourgoyen in de levendige Rooigemwijk, op de site die in de volksmond de ‘Libert’-site genoemd wordt.

01 Zwembad Rooiegem

Het stedelijk zwembad Rooigem ligt in de bekende wijk Rooigem.

Rooigem is een wijk en voormalig gehucht in Gent op drie kilometer ten noordwesten van het stadscentrum. De wijk is ongeveer 0,75 km² groot en wordt begrensd door het natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen, de Drongensesteenweg, de Brugsevaart, de deelgemeente Mariakerke en de R40 (de “kleine ring”).

Wanneer men aan de Rooigem denkt, denkt men ook vaak aan de aangrenzende wijk Brugse Poort. Beide behoren tot de negentiende-eeuwse gordel rond het stadscentrum. Rooigem, de Brugse poort en het aangrenzende “eiland” Malem vormen samen “Wijk 8” op bestuurlijk niveau.

02 Bourgoyen - Ossemeersen

Op slechts een boogscheut van het stadscentrum van Gent is dit hét infopunt voor al je vragen over de natuur. De Bourgoyen-Ossemeersen is een van de meest vogelrijke gebieden van Vlaanderen en ziet er elk seizoen helemaal anders uit. Aan de ingang van het gebied vind je het Natuur- en Milieucentrum de Bourgoyen, het ideale startpunt van je ontdekkingstocht naar smieten, krakeenden of de wilde floraliën. In het bezoekerscentrum vind je wandelplannetjes, huur je een verrekijker en in het weekendcafé geniet je van een biologisch drankje. Ook Gageleer wordt hier geserveerd, een biertje gebrouwen naar oeroud natuurrecept.

03 Watersportbaan

De Watersportbaan, officieel: Nationale Watersportbaan Georges Nachez, is een waterbaan in de Belgische stad Gent. Ze is 2300 meter lang en 76 meter breed (net een 5-baans roeibaan) en werd in 1954 voor het eerst gebruikt. Het water staat in verbinding met de talrijke aanpalende rivieren en kanalen zoals de Coupure, de Graslei, het Kanaal Gent-Brugge en de Leie, waarvan een zijarm trouwens dwars door de roeibaan stroomt.

04 Colruyt Gent

In dit grootwarenhuis in uw buurt kan u alle aankopen doen voor uw dagdagelijkse behoeften.

05 Sporthal Bourgoyen

Sporthal in de buurt waar u allerhande activiteiten kunt beoefenen gaande van balsporten tot judo en acrobatie.

Appartementen Park Bourgoyen

Parkzicht Bourgoyen, Nekkersputstraat 189, 9000 Gent

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.