← Terug naar overzicht

Noble House

Zelzate

Noble House in Zelzate centraal gelegen op de markt

De hoek van de Grote Markt met de Franz Wittoucklaan in Zelzate krijgt een nieuwe invulling. Noble House is gelegen op de Grote Markt in Zelzate en biedt met zijn toplocatie enkele nieuwbouwappartementen aan. Het project omvat 16 appartementen vanaf 60m² tot 102m² met één, twee of drie slaapkamers. Op het gelijkvloers bevindt zich een handelsruimte van 195m² met uitstekende visibiliteit.

 

Er is geen centralere ligging dan wonen op de Grote Markt. Leven in een nieuwbouwproject zonder zorgen, met alle voorzieningen in de buurt is waar Noble House voor staat.

 

Deze prachtige appartementen met strak design beschikken allemaal over ruime leefterrassen en een zonnige oriëntatie. Er kan tevens gebruik gemaakt worden van de ruim ingerichte gemeenschappelijke daktuin met groot terras. Ideaal als je even op adem wil komen van alle dagelijkse drukte, en een uitgelezen kans om even te verpozen en een praatje te maken met uw buur.

 

Éénslaapkamerappartement vanaf 189.500 euro (excl. kosten)

Twee slaapkamerappartement vanaf 259.500 euro (excl. kosten)

Drie slaapkamerappartement vanaf 289.500 euro (excl. kosten)

 

 

Meer nog Noble House voldoet aan de 6% BTW regel. Dus u geniet van 15% btw-korting op de constructiekost. U bespaart tussen de € 19.897 en € 34.072 op uw aankoop van uw nieuwbouwappartement. Wees er snel bij, want het is een tijdelijke regel (aanbod onder voorwaarden).

Met een energiescore van max. E35 ben je verzekerd van een goed geïsoleerde en energie vriendelijke manier van wonen. Een slimme zet!

Noble House in Zelzate
Noble House in Zelzate
Noble House in Zelzate
Noble House in Zelzate
Noble House in Zelzate
<p>Noble House in Zelzate werd ontworpen volgens de principes van een rationeel bouwproces: waarbij tegelijk rekening werd gehouden met functionaliteit, comforteisen en duurzaamheid.</p>
<p>Door de visuele en architecturale kwaliteit van het nieuwe gebouw te versterken worden alle raamopeningen in dezelfde horizontale en verticale lijn geplaatst. Deze lineaire taal zorgt voor eenvoud en rust.</p>
<p>De materialiteit in het project is gekozen met oog op een <strong>frisse en sprankelende gevel.</strong></p>
<p><strong>Kwalitatieve</strong> en nuttige <strong>terrassen</strong> vergroten de leefbaarheid van de appartementen en bepalen het karakter van het nieuwe hoekgebouw.</p>
<p>De individuele appartementen sluiten met hun leefruimtes aan op de terrassen. Een waardevolle buitenruimte is essentieel voor het welbehagen van de bewoners van de toekomstige appartementen. Elk appartement heeft een op de straat georiënteerd deels inpandig terras; zodoende wordt ook voldoende privacy behouden en kan er toch beschut buiten gezeten worden. De slaap- en badkamer zijn uiteraard ingericht zodoende conform te zijn met de regelgeving op appartementen en voldoende comfort te bieden aan de bewoners.</p>

Noble House in Zelzate werd ontworpen volgens de principes van een rationeel bouwproces: waarbij tegelijk rekening werd gehouden met functionaliteit, comforteisen en duurzaamheid.

Door de visuele en architecturale kwaliteit van het nieuwe gebouw te versterken worden alle raamopeningen in dezelfde horizontale en verticale lijn geplaatst. Deze lineaire taal zorgt voor eenvoud en rust.

De materialiteit in het project is gekozen met oog op een frisse en sprankelende gevel.

Kwalitatieve en nuttige terrassen vergroten de leefbaarheid van de appartementen en bepalen het karakter van het nieuwe hoekgebouw.

De individuele appartementen sluiten met hun leefruimtes aan op de terrassen. Een waardevolle buitenruimte is essentieel voor het welbehagen van de bewoners van de toekomstige appartementen. Elk appartement heeft een op de straat georiënteerd deels inpandig terras; zodoende wordt ook voldoende privacy behouden en kan er toch beschut buiten gezeten worden. De slaap- en badkamer zijn uiteraard ingericht zodoende conform te zijn met de regelgeving op appartementen en voldoende comfort te bieden aan de bewoners.

- OYO Architects

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.