← Terug naar overzicht

Molsbroekpark aan de Durme | woningen

Lokeren

Binnenkort in verkoop

In een volgende fase realiseren we in het Molsbroekpark aan de Durme 18 nieuwe woningen. Er zijn zowel woningen met 3 slaapkamers als enkele met 4 slaapkamers. De woningen zijn voorzien van een privatief terras en eigen tuin. In het fauna en flora krijg je de kans om onbezorgd te settelen. Dichtbij alle faciliteiten en voorzieningen in Lokeren stad, is het zalig vertoeven! De woningen zijn gericht op comfort, duurzaamheid en kwalitatieve afwerkingsmogelijkheden.

 

Woning type 1 met privé tuin 
112 m²

 

Woning type 2 met privé tuin 
146 m²

 

 

EEN NIEUWE GROENE SCHAKEL IN LOKEREN

Na enkele jaren van ontwikkeling van een nieuwe buurt in Lokeren, kregen de plannen finaal vorm. Zowel liggend als kijkend op de Durme en het natuurgebied Molsbroek, ontwikkelen we een nieuw woonproject als nieuwe aantrekkingspool. De ontwikkeling zal gefaseerd verlopen waarbij de plannen voor de eerste fase reeds afgerond zijn. In een eerste fase ligt de focus op een ruim aanbod appartementen, in een volgende fase realiseren we moderne woningen voorzien van alle comfort.

 

Benieuwd naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs!

 

 

De voordelen op een rijtje

 

  • Uniek verzicht op de Durme vanuit je eigen leefruimte
  • Een nieuwe woonbuurt met talrijke ontspanningsmogelijkheden
  • Investeren in een groeiende stad
  • Lichtrijke en goedgeoriënteerde wooneenheden omringt door water en groen
  • Een eigen plek om te leven en genieten, op wandelafstand van het centrum

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.