← Terug naar overzicht

Molsbroek aan de Durme

Lokeren

PRESALE

Na enkele jaren van ontwikkeling van deze nieuwe buurt in Lokeren, kregen de plannen finaal vorm. Zowel liggend als kijkend op de Durme en het natuurgebied Molsbroek wordt deze buurt de nieuwe aantrekkingspool om er te wonen.

De ontwikkeling van deze buurt zal gefaseerd verlopen, waarbij de plannen voor de eerste fase afgewerkt zijn. Deze fase bestaat uit twee aan twee woonvolumes gescheiden door een centrale doorsteek aan de Durme. De gebouwen omvatten zowel één, twee als drie slaapkamerappartementen met ruime leefterrassen en hebben elk een gemeenschappelijke buitenruimte met unieke verzichten op hoogte. De gebouwen worden kwalitatief en energiezuinig gebouwd met een duurzaam karakter.

In een volgende fase worden eveneens eengezinswoningen voorzien. Momenteel krijgt het terrein een voorlopige invulling door padelclub Botz.

Het project bevindt zich langsheen de Oude Baan, palend aan de Durme, een samenvloeiing van de Zuidlede en de Moervaart ter hoogte van Daknam en grenzend aan het Molsbroek, een 122 hectare uitgestrekt natuurreservaat. Met een frappant uitzicht op natuurschoon, centraal gelegen bij de voornaamste faciliteiten en op 1 km van het centrum. Kortom beantwoord dit project aan de gevraagde troeven van leven dichtbij alles.

 

Op vandaag is het reeds mogelijk om een eerste zicht op de plannen te bekomen, aarzel dus niet om in primeur erbij te zijn. Laat vrijblijvend uw contactgegevens via onderstaand formulier na en wij nemen met u contact op.

 

Een unieke topligging als thuishaven voor een duurzaam woongeheel, badend in een panoramische sfeer.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.