← Terug naar overzicht

De Stek

Lochristi

Het luxueuze nieuwbouwproject De Stek is een uniek, duurzaam en hoogwaardig afgewerkt project gelegen op de hoek van Dorp-West en de Stationsstraat in het verlengde van de Antwerpse Steenweg.

 

De bestaande bebouwing maakt plaats voor 1 handelsruimte, 3 woningen met oppervlaktes vanaf 97 m² tot 148 m² en 16 ruime appartementen met oppervlaktes vanaf 94 m² tot 149 m² die voorzien worden van ruime terrassen. Meer zelfs, enkele appartementen beschikken over een unieke wintertuin met oppervlaktes tot 30 m², een ware troef tijdens elk seizoen. Bovendien hebben alle appartementen toegang tot de groene gemeenschappelijke binnentuin voorzien van een petanquebaan en wadi.  Uw thuis wordt door de keuze in duurzame materialen, energiezuinige technieken en een prachtige afwerking die ideale duurzame woonst.

 

Wintertuinen of tuinkamers

De Stek heeft als eerste project in Lochristi de keuze gemaakt voor winterterrassen of wintertuinen die het voor u mogelijk maken uw terras het hele jaar door te gebruiken.

 

Een woning met aanliggende wintertuin is een type woonst waarbij de terrassen buiten het geïsoleerde volume worden gehouden. Door de schuifbare raampartijen kunnen de leefruimtes vergroot worden tijdens de tussenseizoenen en geniet men in de zomer van een groter terras. Met andere woorden kan men doorheen het hele jaar genieten van de buitenruimte. Als het verlengde van de leefruimte, geniet je zonder zorgen van het terras zoals tijdens zomerperiodes.

 

Benieuwd naar dit project?

Wees er in deze lanceringsfase als eerste bij en neem contact op met onze verkoopadviseurs.

De unieke tuinkamer garandeert het gebruik van uw terras het hele jaar door.

Nieuwbouwproject De Stek Lochristi
<p>Coconne architectenbureau werkte een uniek concept uit voor Lochristi. Het projectgebouw bestaat uit continue gevels. Hierbij vindt men enige <strong>vertikaliteit</strong> terug, grotendeels door de integratie van gevelbanden die op een bepaalde afstand van elkaar gepositioneerd zijn. Tussenliggend bevinden zich perforaties die gebruikt worden voor de creaties van de ruime leefterrassen, ramen,… De gevels worden voorzien van een <strong>kwalitatieve</strong>, <strong>karaktervolle</strong> en <strong>duurzame</strong> gevelafwerking in kleinschalige materialen. Enerzijds werd er gekozen voor een <strong>lichtgekleurde</strong> <strong>gevelsteen</strong> waarbij enkele steen-verbanden met elkaar gecombineerd worden. Anderzijds worden de vertikale gevelbanden met meer <strong>relief</strong> vermetst zodat dit voor meer cachet zorgt. Bovendien geeft het een <strong>mooie</strong> <strong>articulatie</strong> aan het gebouw. In de tussenliggende terraszones herkennen we horizontale banden die in een wit-grijze zichtbeton zullen worden afgewerkt.</p>

Coconne architectenbureau werkte een uniek concept uit voor Lochristi. Het projectgebouw bestaat uit continue gevels. Hierbij vindt men enige vertikaliteit terug, grotendeels door de integratie van gevelbanden die op een bepaalde afstand van elkaar gepositioneerd zijn. Tussenliggend bevinden zich perforaties die gebruikt worden voor de creaties van de ruime leefterrassen, ramen,… De gevels worden voorzien van een kwalitatieve, karaktervolle en duurzame gevelafwerking in kleinschalige materialen. Enerzijds werd er gekozen voor een lichtgekleurde gevelsteen waarbij enkele steen-verbanden met elkaar gecombineerd worden. Anderzijds worden de vertikale gevelbanden met meer relief vermetst zodat dit voor meer cachet zorgt. Bovendien geeft het een mooie articulatie aan het gebouw. In de tussenliggende terraszones herkennen we horizontale banden die in een wit-grijze zichtbeton zullen worden afgewerkt.

- Coconne Architectuur

Ligging

Lochristi maakt plaats voor een nieuw en centraal gelegen woonconcept dichtbij de gemeentekern en belangrijke verkeerswegen zoals de N70 en R4. De Gentse randgemeente kenmerkt zich door zijn vele natuur waaronder het Park van Beervelde en vele groene velden. De Stek speelt in op de huidige tendens waarbij men meer buiten wil leven en genieten. Daarom is duurzaam en energiezuinig wonen mogelijk mede door zijn ruime leefterrassen, wintertuinen en centrale binnenhof waar men heerlijk kan vertoeven.

Image Shape

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.