← Terug naar overzicht

De Craene

Willebroek

LEVEN DICHTBIJ ALLES

IN HET MIDDELPUNT VAN VLAANDEREN

 

Stel je voor: wonen in een gloednieuwe, groene wijk pal in het midden van de gouden Vlaamse driehoek Antwerpen – Sint-Niklaas – Mechelen. Dit is gegarandeerd prettig thuiskomen na een vlotte rit naar het werk en terug. Neem daar nog eens de nabijheid van véél groen en water bij (denk aan de Rupel, het Kanaal van Willebroek met zijn iconische brug en het watersportdomein van Hazewinkel) en uw woondroom komt wel héél dichtbij.

 

UrbanLink ontwikkelt hier voor u tussen de Stapelstraat, de Vaartstraat en de Appeldonkstraat een evenwichtige en gevarieerde woonzone met 147 functioneel ingerichte nieuwbouw woningen en appartementen. Rondom 18 mooie woningen, 100 ruime appartementen en 29 assistentiewoningen creëren we een prettig buurtgevoel met 1.835 vierkante meter aan openbare wegenis en bijna 4.000 vierkante meter groen!

 

Ontdek snel project ‘De Craene’: een unieke, nieuwe woonwijk die een tweede leven geeft aan de voormalige bedrijvensite Craenhals in Willebroek. Een plek met een roemrijk economisch verleden en een prachtige residentiële toekomst!

ONZE TROEVEN

Het moderne woonerf of ‘Urban Park’
Eigenlijk mag je niet zomaar ‘woonwijk’ zeggen tegen project De Craene. Want de manier waarop het gebied verkaveld wordt, is vernieuwend en uniek in al haar aspecten. Om te beginnen past dit project in een toekomstgerichte visie die een verloren stukje Willebroek wil teruggeven aan de mensen. Want door ontoegankelijke gesloten bedrijfssites om te toveren tot nieuw publiek domein, komt er méér ruimte om van te genieten.

Zachte verbindingen
Vanuit ditzelfde idee wordt de wijk optimaal afgestemd op de zachte weggebruiker. Een verzorgd padennetwerk voor voetgangers en fietsers maakt het prettig om je in de buurt te verplaatsen én zorgt voor een naadloze aansluiting op de bestaande lokale fietsroutes, die je zo doorheen het prachtige omliggende landschap loodsen. Het fiets- en wandelnetwerk begint dus voor je eigen deur!

Sporten, spelen, ontspannen en ontmoeten
Het vele openbare groen dat bij de inplanting werd voorzien, is er niet alleen om naar te kijken. Je beleeft het buitenzijn voor 100% dankzij de verschillende speeltuintjes, sportvoorzieningen, zandbakken, zitbankjes en paviljoenen. Zo creëren we een buurt die niet alleen mooi is, maar die ook mensen verbindt en waar het aangenaam en veilig samenleven is.

Image Shape

Deel uit maken van deze nieuwe buurt? Een keuze die u zich niet zult beklagen!

ONS AANBOD

Op de voormalige industriële site Craenhals in Willebroek wordt een nieuw woonproject gerealiseerd rond een kwalitatieve groenzone. In een eerste fase wordt een diversiteit aan woningen en appartementen aangeboden. Op de hoek van de Stapelstraat en de Vaartstraat worden 31 nieuwbouw appartementen opgetrokken. Het gebouw springt terug ten opzichte van de Stapelstraat waardoor een plein ontstaat. Verderop in de Vaartstraat komen 4 gekoppelde gezinswoningen met tuintjes. Centraal in het groene park worden 14 eengezinswoningen en 3 urban villa’s met elk 8 appartementen. Deze oase biedt niet enkel voor de bewoners maar ook voor de buurt een meerwaarde.

  • 18 meergezinswoningen met 3 of 4 slaapkamers en met een woonoppervlakte tussen 108 m² en 166 m²
  • 1 slaapkamer appartementen met een woonoppervlakte tussen 62 m² en 77 m²
  • 2 slaapkamer appartementen met een woonoppervlakte tussen 80 m² en 103 m²
  • 3 slaapkamer appartementen met een woonoppervlakte tussen 90 m² en 118 m²

 

Image Shape

Investeren in De Craene

De aangename, rustige en betaalbare buurten van Willebroek vormen steeds vaker een interessante huurmarkt voor jong en oud. Vooral door de nabijheid van groen en de vlotte verbinding met steden als Antwerpen en Mechelen biedt het een groot investeringspotentieel.

De Craene is daarom onmisbaar in uw beleggingsportefeuille. Een appartement met één slaapkamer is reeds te koop vanaf 145.900 euro. Een correcte startprijs die zorgt dat een investering vooral toegankelijk en juist geprijsd van start gaat, zorgt voor een slimme investering.

Vergeet immers niet dat de rente nog steeds zeer laag staat en andere beleggingen zoals het klassieke spaarboekje momenteel maar weinig opbrengen.

We hebben voor u het jaarlijks huurrendement berekend aan de hand van de juiste cijfers en komen alvast op een realistisch nettorendement van 3 procent op eigen middelen.

Contacteer ons voor onze volledige berekening!

Image Shape
<p>Op de voormalige industriële site Craenhals in Willebroek wordt een nieuw woonproject gerealiseerd rond een<strong> kwalitatieve groenzone</strong>. Er wordt een diversiteit aan woningen en appartementen aangeboden. Op de hoek van de Stapelstraat en de Vaartstraat worden 31 appartementen opgetrokken. Het gebouw springt terug ten opzichte van de Stapelstraat waardoor een plein ontstaat. Verderop in de Vaartstraat komen 4 gekoppelde gezinswoningen met tuintjes. Centraal in het groene park worden 14 eengezinswoningen en 3 urban villa’s met elk 8 appartementen. Deze oase biedt niet enkel voor de bewoners maar ook voor de buurt een meerwaarde. De architecten van OYO materialiseerden een project met een <strong>tijdloze architectuur</strong> en vormentaal. Diversiteit in de materiaalgebruik en woningtypologieën zorgt voor de gewenste korrel op maat van de buurt. Elke woning en appartement heeft een kwalitatieve buitenruimte of terras met gunstige oriëntatie. De Craene wordt de nieuwe plek in Willebroek <strong>voor jong en oud</strong>.</p>

Op de voormalige industriële site Craenhals in Willebroek wordt een nieuw woonproject gerealiseerd rond een kwalitatieve groenzone. Er wordt een diversiteit aan woningen en appartementen aangeboden. Op de hoek van de Stapelstraat en de Vaartstraat worden 31 appartementen opgetrokken. Het gebouw springt terug ten opzichte van de Stapelstraat waardoor een plein ontstaat. Verderop in de Vaartstraat komen 4 gekoppelde gezinswoningen met tuintjes. Centraal in het groene park worden 14 eengezinswoningen en 3 urban villa’s met elk 8 appartementen. Deze oase biedt niet enkel voor de bewoners maar ook voor de buurt een meerwaarde. De architecten van OYO materialiseerden een project met een tijdloze architectuur en vormentaal. Diversiteit in de materiaalgebruik en woningtypologieën zorgt voor de gewenste korrel op maat van de buurt. Elke woning en appartement heeft een kwalitatieve buitenruimte of terras met gunstige oriëntatie. De Craene wordt de nieuwe plek in Willebroek voor jong en oud.

- OYO Architects

LIGGING

Willebroek-Noord is om allerlei redenen dé gedroomde locatie om de ideale woonwijk van morgen uit te bouwen. De beschikbare ruimte is door het verdwijnen van de oude bedrijfssites enorm, en de centrale ligging in Vlaanderen zorgt voor een optimale mobiliteit. Bovendien is er zoveel groen en water in de directe omgeving, en dat met het centrum en winkelhart van Willebroek binnen handbereik.

01 De Schorre

De Schorre is een provinciaal recreatiedomein uitgebaat door de provincie Antwerpen gelegen in Boom. Het 75 ha grote domein is beschikbaar voor recreatie, sport en evenementen.

02 Fort van Breendonk

Breendonk is een Belgisch fort bij Willebroek, twintig kilometer ten zuiden van Antwerpen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikten de nazi’s het als werk- en doorgangskamp. Het is het enige kamp in West-Europa dat volledig intact bleef.

03 Blaasveldbroek

Het natuurreservaat Blaasveldbroek is ideaal om even te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Het is een trekpleister voor natuurliefhebbers, wandelaars en joggers, hengelaars, scholen, historici… Het Blaasveldbroek is 160 hectare groot en heeft voor ieder wat wils.

04 Sashuis

Het Sashuis gelegen langs de oude arm van de Vaart van Willebroek, belicht de ontstaansgeschiedenis van het kanaal en de daarmee verbonden geschiedenis van Klein- Willebroek.

Het oorspronkelijke Sashuis werd in 1573, samen met de aanleg van het Sas, gebouwd.

05 Harmonium Art Museum

De muziek – en erfgoedtempel in Klein-Willebroek!
Het museum bevindt zich in de voormalige kerk, OLV Onbevlekt Ontvangen.

06 Stokerij Molenberg

U kan hier komen genieten van een glaasje Gouden Carolus Single Malt of een gegidste rondleiding door de historische molenaarshoeve en whiskystokerij – zo ontdekt u het rijke verleden van deze unieke locatie!

De Craene

Zoekt u een nieuwe thuis of een slimme investering die rendeert? We lanceren hier binnenkort een uniek project gelegen op de hoek van de Vaartstraat, Stapelstraat en Appeldonkstraat in Willebroek. Uniek gelegen, nabij alle belangrijke invalswegen.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.