← Terug naar overzicht

Bruulpark

Haaltert

Een charmante manier van landelijk wonen!

Laatste 2 appartementen beschikbaar!

Bruulpark in Haaltert biedt nog 2 laatste recent afgewerkte appartementen met 3 of 4 slaapkamers vanaf 327.950 euro, de woningen zijn inmiddels verkocht. Het Bruulpark is centraal gelegen in de gemeente Haaltert. Haaltert is centraal gelegen tussen Gent en Brussel. Toch kan u er thuiskomen in een landelijke omgeving en ontsnappen aan de drukte van de stad. Deze residentie is vlakbij wandel- en fietsroutes en het Warandepark. De appartementen zijn voorzien van alle comfort en hoogwaardige afwerking.

 

Contacteer vrijblijvend onze verkoopadviseurs voor meer informatie of een afspraak!

Een charmante manier van landelijk wonen voor zowel jonge gezinnen als oudere koppels.

Nieuwbouw woningen Bruulpark Haaltert
Nieuwbouw woningen Bruulpark Haaltert

Ligging

Het Bruulpark is centraal gelegen in de gemeente Haaltert, vlak bij de school en het dorpsplein. Een fantastische woongelegenheid van ruim 8000 vierkante meter voor jonge gezinnen en mensen die aan de drukte van de stad willen ontsnappen. De residentie ligt dicht bij wandel- en fietsroutes, het Warandepark bevindt zich in dezelfde straat. U geniet in Bruulpark dus ongestoord van het rustige en landelijke karakter van de omgeving. De gemeente Haaltert is centraal gelegen tussen Gent en Brussel, wat het tot een uitstekende uitvalsbasis maakt voor mensen die in de grootstad gaan werken.

01 Apriori

Eigentijds en een tikje eigenzinnig. Dat is de perfecte samenvatting van de filosofie achter restaurant APRIORI, in het Oost-Vlaamse Haaltert.

02 Warandepark

Het warandepark is een kleine oase van rust en groen in het centrum van de gemeente, dat toch hoofdzakelijk landelijk is gebleven.

03 Basisschool De Krekel

Kleuter – en lagere school waar ALLE kinderen meer dan ooit een beetje thuis komen en kansen krijgen om te spelen én te leren.

04 Post

Postkantoor te Haaltert waar u dagelijks terechtkunt voor zendingen en afhalingen.

05 Delhaize grootwarenhuis

Supermarkt op wandelafstand waar u terechtkunt voor uw dagelijkse boodschappen.

Bruulpark

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.