← Terug naar overzicht

Bergendries

Lokeren

Alle luxe en comfort vlakbij snelweg en openbaar vervoer!

 

Residentie Bergendries is een zeer hedendaags woonproject gelegen op de hoek van de Bergendriesstraat en de Bloemistenstraat. Bergendries omvat 26 appartementen verdeeld over twee gebouwen, waarvan het ene gebouw 20 en het andere zes appartementen omsluit.

Er is nog één ruim appartement met 3 slaapkamers beschikbaar, uitgerust met alle comfort en volledig afgewerkt. Een appartement in residentie Bergendries is dan ook de ideale investering om uw toekomst met een gerust hart tegemoet te zien.

Er zijn zowel ondergrondse als bovengrondse autostaanplaatsen vrij en uw eigen kelderberging biedt u de mogelijkheid enkele zaken te stockeren.

 

Laatste appartement

Het laatste appartement is opgeleverd, afgewerkt en recent geschilderd en is te koop voor 249.500 euro (excl. kosten), op korte termijn beschikbaar.

Aanbod

Bekijk hier onze laatste appartementen

  • Appartement 02.03

Appartement 02.03

Deze ruime duplex met 3 slaapkamers bevindt zich in het grote gebouw op de tweede verdieping. Het heeft een oppervlakte van 127,13 m2 en een terras van 7,84 m2. De prijs bedraagt 249.500 euro (excl. kosten).

Bekijk hier het volledige plan.

Nieuwbouw appartementen en duplex-appartementen Bergendries Lokeren
Nieuwbouw appartementen en duplex-appartementen Bergendries Lokeren

Residentie Bergendries ligt vlak bij het Kasteel Verloren Bos en het Stedelijk Bospark van Lokeren, de groene long van de stad.

Ligging

Het Oost-Vlaamse Lokeren, op een boogscheut van de E17 tussen Gent en Antwerpen, is een opkomende stad met sterke en talrijke troeven. Het groenbeleid wordt strikt nageleefd, waardoor u in Lokeren van het stedelijk karakter geniet en er tegelijkertijd in perfecte harmonie leeft met de rust van de omliggende natuur. Bergendries is dan ook een ideaal woonproject voor gezinnen en mensen op zoek naar rust, maar toch dicht bij alle stedelijke voorzieningen willen wonen.

01 Cultureel Centrum Lokeren

Het cultureel centrum van Lokeren werd geopend in 1982 en erkend door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. De theaterzaal en de meeste lokalen bevinden zich aan het Kerkplein, de overige locaties, waaronder de Torenzaal, in de Torenstraat.

02 Carrefour Market

Supermarktketen waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

03 R A A M

Tijdens de week kan je in RAAM terecht voor een heerlijke en betaalbare lunch, salade of net dat ietsje meer.  Op woensdag- en vrijdagavond verrast chef Tom je met een steeds wijzigende beperkte kaart met herwerkte klassiekers en verrassende gerechten met een RAAM-twist.

04 Sporting Lokeren

KSC Lokeren Oost-Vlaanderen is een Belgische voetbalclub uit Lokeren. De ploeg speelt in het Daknamstadion in Lokeren. De clubkleuren zijn wit-zwart-geel.

05 Stedelijk Bospark

In dicht prachtige park kunt u terecht voor een ontspannende wandeling in de mooie natuur.

Bergendries

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.