← Terug naar overzicht

KMO-units Ledergem

Oostakker

Start u een nieuwe zaak of bent u op zoek naar de ideale ruimte om uw activiteit uit te breiden? Wij bouwen 19 moderne en energiezuinige KMO-units nabij de afrit van de R4 te Oostakker aan de Ledergemstraat, de ideale uitvalsbasis voor uw professionele dienstverlening.

 

Deze magazijnen hebben een grondoppervlakte tussen de 205 en de 446 vierkante meter en een pand is beschikbaar vanaf 236.452,50 euro. Parkeerplaatsen zijn eveneens voorzien.

 

Interesse in een van deze KMO-units? Contacteer ons gerust voor meer informatie!

 

GENIET VAN ONZE ZOMERACTIE:

Ontvang uw gratis plancha ter waarde van 995 euro bij een aankoop in juli of augustus.

Met deze multifunctionele bakplaat kan u makkelijk vis, vlees of groenten op hoge temperatuur bereiden.

De ideale manier om de instuif van uw nieuwe woonst te vieren!

KMO-units Oostakker
KMO-units Oostakker
KMO-units Oostakker
KMO-units Oostakker
KMO-units Oostakker
KMO-units Oostakker

Ligging

Oostakker is een dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en een deelgemeente van Gent. Oostakker ligt iets ten noordoosten van het stadscentrum, nabij het Gentse havengebied, op de rechteroever van het kanaal Gent-Terneuzen.  Tevens is Oostakker een uitstekende uitvalsbasis met aansluiting op de R4 waardoor u zowel snel op de E17 (Antwerpen-Kortrijk) als op de E40 (Brussel-Kust) een aansluiting hebt.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.