← Terug naar overzicht

Artrix

Merelbeke

LEVEN DICHTBIJ ALLES

Bent op zoek naar een eigendom die centraal ligt maar toch in een rustige gemeente? We starten binnenkort met de verkoop van ons nieuw woonproject Artrix in Merelbeke, in totaal worden 28 appartementen gebouwd op een unieke locatie!  Gelegen nabij de R4 met aansluiting op alle invalswegen rond Gent. Alle appartementen worden luxueus en tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen.

 

Er zijn zowel één-, twee- als drieslaapkamer appartementen te koop, parkeren is tevens mogelijk in de ondergrondse kelderverdieping.

 

Laat uw gegevens na via ons contactformulier en we contacteren u als eerste bij de lancering van dit prachtige project!

De voordelen voor u op een rijtje gezet

• Unieke centrumligging

• De rust aan de rand van de stad Gent, met alle faciliteiten op fiets-en wandelafstand

• Gelegen nabij de belangrijkste invalswegen R4, E40 en E17.

• De groene omgeving van het Liedemeerspark in de buurt

• Duurzame materialen en een luxueuze afwerking

 

Image Shape

Ligging

Deze nieuwe woonbuurt ligt in het mooie, rustige Merelbeke, in de provincie Oost-Vlaanderen.  De gemeente  ligt aan de Schelde, op een steenworp van Gent. Het project situeert zich nabij de oprit van de R4 met aansluiting op zowel de E40 als de E17. In de buurt van het prachtige Liedemeerspark, en dichtbij zowel het centrum van Gent als het centrum van Merelbeke. Kortom, Artrix betekent leven dichtbij alles.

 

01 Ghelamco Arena

De Ghelamco Arena of het Arteveldestadion is het huidig stadion van de Belgische voetbalclub KAA Gent, de grootste club uit de stad Gent. Het stadion werd op 17 juli 2013 geopend.

02 Liedemeerspark

Dit mooi aangelegde park rond de vijver vormt een buffer tussen de woonzone in Merelbeke en de industriezone. Er is een leuk speelpleintje aanwezig met een terras.

03 Zwembad Ter Wallen

Het zwembad heeft een sportbad, een recreatiebad met stroomversnelling, een glijbaan en een peuterbad.

04 Delhaize Merelbeke

Deze Delhaize in Merelbeke is bekend voor zijn ruim assortiment aan groenten en fruit en enorme keuze aan verse vis. Er is tevens een verse beenhouwerij.

 

05 Markt

Het centrum van Merelbeke heeft een mooi marktplein waar wekelijks op donderdag een verse groenten- en fruit markt wordt gehouden. Centraal op het plein pronkt de prachtige, Gotische Sint-Pieters-Bandenkerk.

06 UZ Gent

Het UZ Gent of het Universitair Ziekenhuis Gent is een ziekenhuis in de Belgische stad Gent.

In het UZ Gent kunnen patiënten terecht voor hooggespecialiseerde, kwalitatieve zorg. Het ziekenhuis is een van de meest gespecialiseerde van Vlaanderen.

Artrix

Het project situeert zich nabij de oprit van de R4 met aansluiting op zowel de E40 als de E17

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.