← Terug naar overzicht

Artrix

Merelbeke

LEVEN DICHTBIJ ALLES

IN HET GROENE HART VAN OOST-VLAANDEREN

 

Vraag aan iemand van Merelbeke wat het zo goed leven maakt in zijn gemeente, en het antwoord is waarschijnlijk: ‘alles’. In de landelijke rust tussen Schelde en Ringvaart ben je hier dan ook de koning te rijk. Levenskwaliteit voor jong en oud, met Merelbeke-centrum, het bruisende stadsleven van Gent én alle in-en uitvalswegen letterlijk binnen handbereik. Op deze unieke ligging realiseert UrbanLink het woonproject ‘Artrix’, met 28 luxueus afgewerkte nieuwbouwappartementen in Merelbeke.

 

Er zijn zowel één-, twee- als drieslaapkamer appartementen te koop, parkeerruimte werd tevens voldoende voorzien voor uw comfort.

 

Klaar voor een nieuwe thuis in Merelbeke? Gelijk hebt u!

Zet samen met ons even alles op een rijtje en ontdek een plaats waar het nog écht goed leven is.

ONZE TROEVEN

Unieke centrumligging
Merelbeke kent nog een echt dorpsleven, waar alles te vinden is voor wie zijn voorzieningen en activiteiten graag in eigen gemeente zoekt. Handelszaken, sportinfrastructuur, uitgaanmogelijkheden, cultuur… Leven en bewegen in Merelbeke kan perfect te voet of met de fiets zonder dat u ook maar iets hoeft te missen.

Vlakbij de stad
Met Gent op nauwelijks 5,5 kilometer afstand bent u hier een stadsmens zonder dat u in de stad hoeft te wonen. Een terrasje op de Korenmarkt of shoppen in de Veldstraat? In een wip staat u op het perron van station Merelbeke-Gentbrugge, en laat u zich in 7 minuutjes tot in Gent-Sint-Pieters rijden.

Poort naar de Vlaamse Ardennen
Met de Schelde aan de Westkant en de Gentse Ringvaart aan de Noordkant, voelt u in Merelbeke overal de rust van water en groen. Het unieke natuur- en wandelpark Liedemeersen is op en top genieten aan de oevers van de Schelde. Bovendien ligt uw nieuwe woonplaats bij het verlaten van Gent pal langs de Hundelgemsesteenweg richting Brakel, wat van Merelbeke de enige echte poort naar de prachtige Vlaamse Ardennen maakt.

Optimale mobiliteit
Leiden werk, familie of vrije tijd u vaak richting Gent, Antwerpen of Brussel? Dan vertrekt u vanuit uw nieuwe thuis moeiteloos naar uw bestemming. Vlakbij Merelbeke-Centrum rijdt u meteen de A10/E40 en de R4 op. En via diezelfde R4 ligt er een snelle verbinding met de E17 naar Antwerpen en Kortrijk voor u klaar.

Image Shape

ONS AANBOD

Bent op zoek naar een eigendom die centraal ligt, maar toch in een rustige gemeente? De verkoop is gestart van ons nieuwbouwproject Artrix in Merelbeke, in totaal worden 28 appartementen gebouwd op een unieke locatie!  Gelegen nabij de R4 met aansluiting op alle invalswegen rond Gent. Alle appartementen worden luxueus en tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen.

Er zijn zowel één-, twee- als drieslaapkamer appartementen te koop, parkeren is tevens mogelijk op het gelijkvloers of in de ondergrondse kelderverdieping;

    • 1 slaapkamer appartementen met een woonoppervlakte tussen 60 m² en 77 m²
    • 2 slaapkamer appartementen met een woonoppervlakte tussen 118 m² en 130 m²
    • 3 slaapkamer appartement met een woonoppervlakte van 133 m²
Image Shape

Ligging

Deze nieuwe woonbuurt ligt in het mooie, rustige Merelbeke, in de provincie Oost-Vlaanderen.  De gemeente ligt aan de Schelde, op een steenworp van Gent. Het project situeert zich nabij de oprit van de R4 met aansluiting op zowel de E40 als de E17. In de buurt van het prachtige Liedemeerspark, en dichtbij zowel het centrum van Gent als het centrum van Merelbeke. Kortom, Artrix betekent leven dichtbij alles.

01 Ghelamco Arena

De Ghelamco Arena of het Arteveldestadion is het huidig stadion van de Belgische voetbalclub KAA Gent, de grootste club uit de stad Gent. Het stadion werd op 17 juli 2013 geopend.

02 Liedemeerspark

Dit mooi aangelegde park rond de vijver vormt een buffer tussen de woonzone in Merelbeke en de industriezone. Er is een leuk speelpleintje aanwezig met een terras.

03 Zwembad Ter Wallen

Het zwembad heeft een sportbad, een recreatiebad met stroomversnelling, een glijbaan en een peuterbad.

04 Delhaize Merelbeke

Deze Delhaize in Merelbeke is bekend voor zijn ruim assortiment aan groenten en fruit en enorme keuze aan verse vis. Er is tevens een verse beenhouwerij.

 

05 Markt

Het centrum van Merelbeke heeft een mooi marktplein waar wekelijks op donderdag een verse groenten- en fruit markt wordt gehouden. Centraal op het plein pronkt de prachtige, Gotische Sint-Pieters-Bandenkerk.

06 UZ Gent

Het UZ Gent of het Universitair Ziekenhuis Gent is een ziekenhuis in de Belgische stad Gent.

In het UZ Gent kunnen patiënten terecht voor hooggespecialiseerde, kwalitatieve zorg. Het ziekenhuis is een van de meest gespecialiseerde van Vlaanderen.

Artrix

Het project situeert zich nabij de oprit van de R4 met aansluiting op zowel de E40 als de E17

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al jouw vragen.

Door op "versturen" te klikken, worden uw gegevens naar ons verstuurd. Wij zullen die alleen gebruiken om uw verzoek te behandelen. Alle gedetailleerde informatie is te vinden in onze privacyverklaring.